Магазин за луксозни подаръци

Сет за бренди и коняк

29.00 лв.
Добави

Артикул №: VSVB FIA 269

Описание

Спомняте ли си момента, в който опитахте коняк за първи път? И да не си спомняте, не е проблем, защото това, което Ви предлагаме сега, ще Ви накара да си припомните вкуса на добрата стара червеникаво-кафява течност.

Затоплете бренди или коняк до идеалната температура преди консумация. Направете го бавно, като свещенодействие, като ритуал, който отпуска сетивата и премахва стреса. Бавно, като аристократ от онези филми, по чиято бохемска атмосфера въздишат всички.

Чашата за бренди и коняк е проектирана така, че формата на балона - кръгла, широка към дъното, да е всичко, което превръща всяка глътка в изискано удоволствие. Благодарение на ниското си столче, чашата може да легне максимално удобно в ръката и така да задържи топлината от подгряването. Силно стеснената горна част на чашата позволява там да се съберат ароматите на напитката, на които да се наслаждаваме при всяка малка глътка.

Нека вече опитаме коняка, но първо намокрете устните си в него и поемете малка глътка, за да подготвите вкусовите си рецептори за дегустация. Само тогава можете да отпиете нормална глътка и да ѝ се насладите напълно. Моментално ще усетите плътността на коняка, дълготрайността на вкуса му и доловите ароматите му.

Ако всичко е както трябва и опитът удовлетворява сетивата Ви, то вече сте открили Вашата напитка. 

Защото както казват старите хора: „Най-доброто е онова, което Ви пасва най-много.“


Сет за бренди и коняк:
Размери на опаковката: 20 см/15 см/11.5 см.
Тегло: 0,287 кг.
Комплектът съдържа:
Стъклена чаша за бренди или коняк - 1 бр.
Стойка за чаша - 1 бр.
Поставка за чаена свещ - 1 бр.
Производител: Vin Bouquet, Испания
 Сходни продукти