Магазин за луксозни подаръци

​Ганокорд - ганодерма (рейши), кордицепс

189.00 лв.
Добави

Артикул №: VS​Ганокорд

Описание

Ганокорд

Изключителна комбинация между два растителни извлека – от ганодерма (рейши), гъба смятана за синоним на безсмъртието и класирана първа в ранкинга на китайските лечебни растения, и от кордицепс. В природната медицина на Япония, Тайланд и Китай гъбата рейши е прилагана от хиляди години като интензивно подмладяващо средство и подпомагащо лечението на много болести.

Ганодермата укрепва имунната система и поддържа добрия холестерол и кръвоносната система. Съдържа витамини А, С, D, E и над 80 ензими, които вземат участие в процесите на регенерация и строеж на клетките. Необикновено рядка гъба, особено ценна под формата на раздробени спори, е призната в японската и китайската медицина като панацея за много болести.

Вторият компонент на ГаноКорд – екстракт от мицели на кордицепс, е своеобразно допълнение и подсилване на първата съставка. Тази изключителна тибетска гъба съчетава в себе си растителен и животински организъм. Тя има ключовата роля да снабдява клетките на организма с кислород. Призната за силно ревитализиращо средство, антивирусно, противоостаряващо, против алергии, деменции, инфекции, тромбози, нарушена функция на черния дроб и бъбреците, понижено либидо.

Приложение – 2 капсула дневно.
Опаковка – 60 капсули по 515 mgСходни продукти