Магазин за луксозни подаръци

Златен нанодиамант

67.00 лв.
Добави

ml

50
Артикул №: IM1

Описание

Предистория:
Кремът е разработван за използване от космонавти, летци и друг военнен персонал, от изследователи, служещи или работещи в нетипични и трудни за живот условия.
Неговото предназначение е да запази и оздрави кожата при дълъг престой в среда, различна от обичайната земна атмосфера, при много високи или много ниски температури, при въздействие  на силен, мразовит вятър или  при вятър, разпиляващ частици като фин пясък, прах и други.


Регенериращ крем с нанодиаманти.
  • Кремът е първия от серията продукти, резултат на многогодишни изследвания и разработки, използвани в космическата  и военната индустрия. Част от технологията е приложена в апаратура на НАСА, както и в изделия на водещи производители на специална продукция.
  • Съдържащи те се в крема нанодиаманти,  известни като SP3 нановъглеродни частици, проникват в кожата в дълбочина и оздравяват клетките на епидермиса. Нанодиамантите транспортират активни елементи на клетъчно ниво и ги разпределят равномерно по третираното с крема място.
Като резултат от въздействието на SP3 нановъглеродните частици:
  • Кожата се подмладява, регенерира,  тъй като Златен нанодиамант  премахва мъртвите клетки от епидермиса,
  • Подпомага заличаването на ранички и следи от пъпки,
  • Заглажда дълбоки бръчки, чрез омекотяване в дълбочина и премахва по-слабо изразените релефи,
  • Подобрява еластичността на кожата, акткивира нейната жизненост и като резултат - свеж вид,
  • Неутрализира въздействието на микроорганизми в дълбочина,
  • Подпомага възстановяването от слънчеви или битови изгаряния.
Златен нанодиамант  не съдържа UVзащита. За постигане на максимален ефект се прилага предимно  като нощен, подхранващ и регенериращ крем с продължително въздействие. 
ВАЖНО: Златен нанодиамант не повлиява негативно алергична кожа. 
За вашата сигурност, ако имате специфична алергия, консултирайте с лекар допустимостта да третирате епидермиса с SP3 нановъглеродни частици. Сходни продукти