Магазин за луксозни подаръци

Златен комплект ATELO COLWAY

327.00 лв.
Добави
Изчерпан
Артикул №: 0

Описание

Четири преломни открития в един комплект!

От козметичната линия АТЕЛО избрахме няколко продукта, с които създадохме златния комплект ATELO COLWAY. Това са прецизно комбинирани продукти, представляващи комплексна серия за обгрижване на кожата и посветена на съвремената жена.

Златен комплект АТЕЛО COLWAY:

  • Лосион за демакияж
  • Клетъчна Ателовода
  • Ателоколаген COLWAY
  • Ателокрем MC2
  • Елегантна козметична чанта

       Козметичната линия COLWAY е серия от продукти създадена да се погрижи за твоето тяло. Нейният фундамент е Натуралният Колаген, а специално селекционираните ефикасни натурални съставки, както и най-новите постижения на биотехнологиите са компоненти на благотворното действие. Козметичните препарати на COLWAY са наситени с активни субстанции по-силно, отколкото много подобни продукти, при това значително по-скъпи. Всеки ден инвестирай в своята младост. Погрижи се за себе си и своята кожа. Нека твоето отражение в огледалото бъде фотография на твоята душа, а не на твоята възраст. Всеки заслужава да опознае нашата проста рецепта. Нейната ефикасност е в твоите ръце.

      Козметичната серия Colway е триумфално завръщане на колагена в кремовете против бръчки след като козметичните концерни, работещи с животински колаген, се отказаха от него. Козметиката на Colway е най-висша биотехнология с прилагането на рибен колаген там, където другите козметични фирми използват растителни протеини или синтетични полимери.

     Серията Colway се характеризира с изключително богатство на активни субстанции. Дори може да се каже, че е претоварена. Тези продукти са композирани с най-новите биотехнологични открития и най-скъпите компоненти в света.Сходни продукти