Магазин за луксозни подаръци

За нас
Изненадайте близък човек, бъдете винаги в центъра на събитията, подчертайте вашата идентичност, стил и неповторимост с избрания от нас подарък!

Луксозните подаръци са жест, който винаги прави впечатление. Те говорят за класа, стил и стабилност. Предлагаме ви една неповторима ВИП колекция от стилни аксесоари и бизнес подаръци на атрактивни цени, подходящи за рожден ден, юбилей, корпоративни събития и всеки друг повод.
С нашите идеи за луксозен подарък със сигурност ще привлечете внимание и ще изразите специално отношение и уважение към този, на когото ги подарявате.

Нашата основна идея е да ви дадем усещане за стил,  да ви накараме да повярвате, че вие сте различни, че вие сами може да диктувате модата, че през 365-те дни в годината, през които ще работим за вас винаги може да разчитате на нас!
Бъди стилен, бъди различен с нас 365 дни в годината!

Ние сме част от групата “Нови Мобилни Технологии” ООД 
8 918 014915 6481"Нови Мобилни Технологии" ООД  е компания с опитини и компетентни служители! Разполагаме с екип от професионалисти, които притежават експертиза в управлението на проекти в различните сфери на бизнеса. 
През последните години нашето име се превърна в синоним за качество и перфектно обслужване.
Стараем се да създаваме традиции, но също така и да отговаряме на динамичното и бързо развиващо се време. Работим за клентите си 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, от всяка точка на България!