Магазин за луксозни подаръци

Tread

339.00 лв.
Добави

Артикул №: 8311998N

Описание

Навсякъде, по всяко време! Функционалността на Leatherman е винаги с вас!
Нашите инженери проектираха стоманена гривна с уникален дизайн. В нейните звена са вградени гаечни ключове, отвертки и държачи за битове, които може да използвате във всеки един момент. TREAD e универсален инструмент!
Вие можете да махате или добавяте звена към гривната, така че да пасне на вашата китка, подбирайки точно тези звена с инструменти, от които се нуждаете най-много.
Leatherman TREAD е както стилен, така и функционален.

Life-Style Tools

“Идеята за Tread произхожда от едно пътуване до Дисниленд със семейството ми", казва Бен Ривера, изпълнителен директор на Leatherman. "Бях спрян на входа от охраната , защото мислеха, че нося нож, а всъщност аз носех моя Leatherman Skeletool , с когото не се разделям никога. Аз не можех да им го предам и трябваше да извървя целия път обратно до хотела , за да го оставя в моята стая. Знаех, че трябва да има друг начин да нося инструментите си с мен, така че да бъдат приети от охраната.“
Така инженерите на Leatherman създават нов инструмент – TREAD , който е полезен, изглежда добре и може да бъде използван навсякъде.
Гледайки напред, Leatherman добавят към TREAD швейцарски часовник. Появява се Leatherman TREAD TEMPO – първият life-style часовник мултитул в света. Той безпроблемно съчетава полезност и стил.

ГАРАНЦИЯ
Вашият нов мултитул е внимателно проверен преди да напусне фабриката. Гаранцията на всички продукти на Leatherman Tool Group е 25 години от датата на покупка. Ако забележите някакъв дефект в материала или действието на Вашия мултитул, моля върнете закупения продукт в Leatherman Tool Group или оторизирания вносител в България.
 
Използвайте сигурен начин, когато връщате продукта за поправка или замяна. Leatherman Tool Group и оторизираният вносител не носят отговорност за пратки, които не са достигнали до нас. Разходите за изпращането на продукта до оторизирания вносител и до LEATHERMAN TOOL GROUP са за сметка на клиента.
 
След извършване на преглед ние може да заменим Вашият мултитул с нов вместо да поправяме стария. В случай, че старият мултитул е спрян от производство, ние ще го заменим със сходен модел или продукт от по-висок клас.  
 
Гаранцията не покрива злоупотреба, неразумно използване, преправяне или опити за самостоятелно отстраняване на дефект или повреда. Тази гаранция  изключва  повреди по канията, аксесоарите, случайни удари, както и износване или надраскване на повърхността. Leatherman Tool Group не е отговорен за инцидентни или случайни повреди. ИНСТРУМЕНТИ

1. #1-2 Отвертка Phillips
2. 1/4” Шестоъгълен държач за битове
3. 3/16” Плоска отвертка
4. 6mm Шестоъгълен бит
5. 10mm Гаечен ключ
6. 5mm Шестоъгълен бит 
7. 1/4” Шестоъгълен бит 
8. Инструмент за отваряне на вeнтил на кислородна бутилка 
9. 3/16” Шестоъгълен бит 
10. 1/8” Шестоъгълен бит 
11. 3/16” Гаечен ключ
12. 3/32” Шестоъгълен бит 
13. 3/32” Отвертка
14. 1/8” Плоска отверка
15. 4mm Шестоъгълен бит 
16. 8mm Гаечен ключ
17. 3mm Шестоъгълен бит 
18. 5/16” Отвертка
19. 3/8” Гаечен ключ 
20. 1/4” Плоска отвертка
21. #1 Отвертка Phillips
22. 6mm Гаечен ключ
23. #2 Отверка Phillips
24. Инструмент за разбиване на закалени и автомобилни стъкла
25. Инструмент за вадене на SIM карти
26. Режеща кука
27. 1/4” Бит
28. Отварачка за бутилки
29. #2 Квадратен бит

СПЕЦИФИКАЦИЯКод: 831998
Обиколка: 21,74 см
Ширина: 3,05 см. 
Тегло: 168 гр.Сходни продукти