Магазин за луксозни подаръци

Tread Tempo Stainless

899.00 лв.
Добави

Артикул №: Tread Tempo Stainless

Описание

Life-Style Tools

“Идеята за Tread произхожда от едно пътуване до Дисниленд със семейството ми", казва Бен Ривера, изпълнителен директор на Leatherman. "Бях спрян на входа от охраната , защото мислеха, че нося нож, а всъщност аз носех моя Leatherman Skeletool , с когото не се разделям никога. Аз не можех да им го предам и трябваше да извървя целия път обратно до хотела , за да го оставя в моята стая. Знаех, че трябва да има друг начин да нося инструментите си с мен, така че да бъдат приети от охраната.“
Така инженерите на Leatherman създават нов инструмент – TREAD , който е полезен, изглежда добре и може да бъде използван навсякъде.
Гледайки напред, Leatherman добавят към TREAD швейцарски часовник. Появява се Leatherman TREAD TEMPO – първият life-style часовник мултитул в света. Той безпроблемно съчетава полезност и стил.


Първият часовник-мултитул в света, с верижка TREAD и премиум швейцарски механизъм.
TREAD TEMPO има 30 здрави и прецизни инструмента, проектирани и произведени от Leatherman в комбинация с оригинален швейцарски часовник. Той безпроблемно съчетава полезност и стил. С него ще изглеждате страхотно, като в същото време, ако се наложи може да извършите бързи поправки у дома или навън, когато сте в екстремна ситуация.
Гаранция: 25 години на гривната и 2 години на часовника. 
ГАРАНЦИЯ
Вашият нов мултитул е внимателно проверен преди да напусне фабриката. Гаранцията на всички продукти на Leatherman Tool Group е 25 години от датата на покупка. Ако забележите някакъв дефект в материала или действието на Вашия мултитул, моля върнете закупения продукт в Leatherman Tool Group или оторизирания вносител в България.
 
Използвайте сигурен начин, когато връщате продукта за поправка или замяна. Leatherman Tool Group и оторизираният вносител не носят отговорност за пратки, които не са достигнали до нас. Разходите за изпращането на продукта до оторизирания вносител и до LEATHERMAN TOOL GROUP са за сметка на клиента.
 
След извършване на преглед ние може да заменим Вашият мултитул с нов вместо да поправяме стария. В случай, че старият мултитул е спрян от производство, ние ще го заменим със сходен модел или продукт от по-висок клас.  
 
Гаранцията не покрива злоупотреба, неразумно използване, преправяне или опити за самостоятелно отстраняване на дефект или повреда. Тази гаранция  изключва  повреди по канията, аксесоарите, случайни удари, както и износване или надраскване на повърхността. Leatherman Tool Group не е отговорен за инцидентни или случайни повреди. 


ИНСТРУМЕНТИ

1. 1/8" Плоска отверка
2. 3/32" Шестоъгълен бит 
3. 3/16" Шестоъгълен бит 
4. 1/4” Плоска отвертка 
5. Плоска отвертка 
6. #1-2 Отвертка Phillips
7. #2 Отвертка Phillips
8. 11mm Гаечен ключ 
9. 12mm Гаечен ключ 
10. 7mm Гаечен ключ 
11. # 1 Отвертка Phillips
12. Пила
13. Режеща кука
14. Отварачка за бутилки 
15. Инструмент за разбиване на закалени и автомобилни стъкла 
16. 165/16" Screwdriver
17. 8mm Гаечен ключ 
18. 10mm Гаечен ключ 
19. 3/8" Гаечен ключ 
20. 5mm Шестоъгълен бит 
21. 6mm Шестоъгълен бит
22. 4mm Шестоъгълен бит 
23. 3mm Шестоъгълен бит 
24. #2 Квадратен бит 
25. 6mm Гаечен ключ 
26. 1/4" Бит
27. Инструмент за махане на звена от гривната
28. #20 Еврейска звезда 
29. #25 Еврейска звезда
30. #27 Еврейска звезда

СПЕЦИФИКАЦИЯКод: 832421
Обиколка: 23,93 см
Ширина: 3,05 см. 
Тегло: 272 гр.Сходни продукти