Магазин за луксозни подаръци

Tread Stainless LT

339.00 лв.
Добави

Артикул №: Tread Stainless LT

Описание

Нова по-малка и лека версия на оригиналната многофункционална гривна TREAD. 
Life-Style Tools

“Идеята за Tread произхожда от едно пътуване до Дисниленд със семейството ми", казва Бен Ривера, изпълнителен директор на Leatherman. "Бях спрян на входа от охраната , защото мислеха, че нося нож, а всъщност аз носех моя Leatherman Skeletool , с когото не се разделям никога. Аз не можех да им го предам и трябваше да извървя целия път обратно до хотела , за да го оставя в моята стая. Знаех, че трябва да има друг начин да нося инструментите си с мен, така че да бъдат приети от охраната.“
Така инженерите на Leatherman създават нов инструмент – TREAD , който е полезен, изглежда добре и може да бъде използван навсякъде.
Гледайки напред, Leatherman добавят към TREAD швейцарски часовник. Появява се Leatherman TREAD TEMPO – първият life-style часовник мултитул в света. Той безпроблемно съчетава полезност и стил.

ГАРАНЦИЯ
Вашият нов мултитул е внимателно проверен преди да напусне фабриката. Гаранцията на всички продукти на Leatherman Tool Group е 25 години от датата на покупка. Ако забележите някакъв дефект в материала или действието на Вашия мултитул, моля върнете закупения продукт в Leatherman Tool Group или оторизирания вносител в България.
 
Използвайте сигурен начин, когато връщате продукта за поправка или замяна. Leatherman Tool Group и оторизираният вносител не носят отговорност за пратки, които не са достигнали до нас. Разходите за изпращането на продукта до оторизирания вносител и до LEATHERMAN TOOL GROUP са за сметка на клиента.
 
След извършване на преглед ние може да заменим Вашият мултитул с нов вместо да поправяме стария. В случай, че старият мултитул е спрян от производство, ние ще го заменим със сходен модел или продукт от по-висок клас.  
 
Гаранцията не покрива злоупотреба, неразумно използване, преправяне или опити за самостоятелно отстраняване на дефект или повреда. Тази гаранция  изключва  повреди по канията, аксесоарите, случайни удари, както и износване или надраскване на повърхността. Leatherman Tool Group не е отговорен за инцидентни или случайни повреди. 

ИНСТРУМЕНТИ

1. Pozi-Driv #2
2. 11mm Гаечен ключ 
3. #30 Еврейска звезда 
4. 7mm Гаечен ключ 
5. Режеща кука
6. # 1 Отверка Phillips
7. Отварачка за бутилки 
8. Инструмент за отваряне на вeнтил на кислородна бутилка 
9. Инструмент за разбиване на закалени и автомобилни стъкла 
10. 1/4” Плоска отвертка
11. 5/16" Плоска отвертка
12. 1/8" Плоска отвертка
13. 8mm Гаечен ключ 
14. 10mm Гаечен ключ 
15. 3/8" Гаечен ключ
16. 3/32" Плоска отвертка
17. 3/16" Плоска отвертка
18. #1-2 Отверка Phillips 
19. 1/4" Шестоъгълен бит 
20. 3/16" Шестоъгълен бит 
21. 5mm Шестоъгълен бит
22. 6mm Шестоъгълен бит 
23. 4mm Шестоъгълен бит 
24. 3mm Шестоъгълен бит 
25. #2 Квадратен бит 
26. 6mm Гаечен ключ 
27. 1/4" Квадратен бит
28. Инструмент за вадене на SIM карти 
29. #27 Еврейска звезда

СПЕЦИФИКАЦИЯ
Код: 832431
Обиколка: 21,74 см
Ширина: 1,8 см. 
Тегло: 156 гр.

 Сходни продукти