Магазин за луксозни подаръци

Регенериращ крем KALIVI

40.00 лв.
Добави

Артикул №: VSREGENERATING CREAM

Описание

KALIVI   REGENERATING  CREAM
Съчетава високо технологични съставки с новаторски медицински изследвания, насочен срещу стареенето на кожата . Кремът използва иновативна система от активни съставки , която прониква дълбоко в дермалния слой на кожата.  Високото съдържание на витамини, антиоксиданти и хиалуронова киселина, спомагат за укрепване, изглаждане и ревитализиране на тена, като същевременно поддържат кожата хидратирана и подхранена.
 
Употреба:  Поставете върху добре почистена кожа малко количество крем и разнесете с леки масажни движения.
 
  • Обновява и изглажда епидермиса
  • Регенерира, хидратира кожата
  • Предотвратява загубата на еластичност на кожата
  • Прави кожата мека при допир, еластична, лъчезарна и копринено гладка
KALIVI Е СЕРИЯ  КОЗМЕТИЧНИ  ПРОДУКТИ ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ НА КОЖАТА И БОРБА  С ОКСИДАТИВНИЯТ СТРЕС НА ОСНОВАТА НА ВИТАМИН С , АЦЕТИЛ  ЦИСТЕИН , ЕКСТРАКТ ОТ БАМБУК И ДИНЯ.
 
 Стареенето на организма е неизбежен процес, който постоянно обхваща всички органи ,системи, тъкани и клетки. Смята се, че този феномен се влияе не само от генетичните особености на индивида, но и от перманентно въздействащите върху него вредни фактори от околната среда, свободни радикали –оксиданти. 
Лаборатория  АМРИТА разработи козметични продукти за дерматологична употреба основавайки се на използването на ацетил цистеин, който активно влияе на обменните процеси в кожата и препятства преждевременното и стареене. В продуктите ацетил цистеинът е комбиниран с витамин С и екстракти от бамбук и диня, които водят до подобряване на регенеративните функции на кожата и стимулират синтезата на колаген.

АЦЕТИЛ ЦИСТЕИНА(NAC) в центъра на борбата срещу стареенето на организма. Той се явява антиоксидоант № 1ворганизма.

ЕКСТРАКТ ОТ БАМБУК - Молекулите на бамбука пренасят АТФ енергията активирайки клетките и подобрявайки кръвообръщението. Антиоксидантните и противовъзпалителни свойства на бамбука заздравяват кожата, енергизират клетките и действат като еликсир с реструктуриращо, подхранващо и укрепващо действие. Високото му съдържание на силиций, подобрява чувствително състоянието на кожата и забавя прожеса на стареене.

ЕКСТРАКТА ОТ ДИНЯ - съдържат глюкоза, захароза и фруктоза, пектин, минерални вещества и растителни белтъчини. Сред минералите можем да отбележим фосфора, калия, натрия, желязото, магнезия и калция. Динята съдържа витамин В , растителни киселини и тонизира повехналата и отпусната кожаи деиства като Ботокс, лифтинг ефект. Сходни продукти