Магазин за луксозни подаръци

РЕГЕНЕРИРАЩА МАСКА ЗА ЛИЦЕ 5 броя

8.00 лв.
Добави

Артикул №: VSAMRITA13

Описание

       РЕГЕНЕРИРАЩА  МАСКА ЗА ЛИЦЕ
                    с витамини
Е  10ml                  за всеки тип кожа 
 
Маската е идеално средство за възстановяване на здравият и свеж вид на кожата. Фактори като умора и стрес често оставят следи върху кожата и предизвикват преждевременното и стареене. 
За възстановяване на вредата от тях се изисква постоянство и всекидневни грижи.Маската внася в епидермиса жизнено необходимите витамини -  A, H , F и E подбрани и групирани в специална формула. Витамин Н стимулира синтеза на колаген, витамин Е е един от най- важните природни антиоксиданти действащ като защитна бариера на клетките срещу слънчевата радиация. Витамин Fе незаменима аминокиселина стимулираща регенерацията на кожата. Редовната употреба на маската поддържа естественият процес на регенериране на кожата като й подпомага да възстанови своята еластичност и свежест.
 
НАЧИН НА УПОТРЕБА: Нанесете тънък  слой от маската върху лицето и шията напълно почистени от грим. Оставете я да действа продължение на цяла нощ, а сутринта тонизирайте лицето с подходящ  лосион AMRITA.
За нормална кожа използвайте маската един път седмично .

За  суха и много суха кожа  използвайте маската два  път седмично.

НАЧИН НА СЪХРАНЕНИЕ : Да се съхранявана сухо, защитено от пряка слънчева светлина място в оригиналната си опаковка, при температура 5-25 С. След отваряне маската да се съхранява в хладилник не повече от 5 дни.



Сходни продукти