Магазин за луксозни подаръци

Околоочен серум REFILL EYE SERUM Ferrocell

42.00 лв.
Добави

Артикул №: VSFerrocellRFS

Описание

FERROCELL ПРЕДОТВРАТЯВА БРЪЧКИТЕ И СВИВА ПОРИТЕ

REFILL EYE SERUM - Околоочен серум:
Възстановява съдържанието на вода и нутриенти, като по този начин подобрява устойчивостта на кожата. Серумът помага за намаляването на тъмните кръгове под очите, подпухналостта и фините линии в околоочната област. Този крем съдържа мощния ФСК, както и антиоксиданти,които проникват дълбоко в кожата,стимулирайки колагеновия синтез.

СЕРИЯ КОЗМЕТИЧНИ  ПРОДУКТИ  ЗА БОРБА С  ДЕХИДРАТИРАНЕ НА КОЛАГЕНОВАТА СТРУКТОРА - След обстойни анализи екипът на Лаборатория Амрита  откри изключително иновативно решение за борба срещу бръчките – активната съставка Ferrocell Complex, разработена на базата на високоефективен хелатен комплекс на тривалентно желязо. Избрана е хелатната форма, тъй като  именно тя се разпознава и усвоява от организма. По принцип повечето минерали трудно се усвояват поради недостатъчната степен на естествената им хелация (преобразуването им в усвоима от организма форма или свързването на метален йон с органична молекула). След свързването на тривалентните железни йони с колагена се образуват хелатни комплекси, които се разполагат между колагеновите влакна в колагеновата мрежа и поемат ролята на буфер срещу слепването им.

Разработен и патентован от учени от Института по криобиология и дерматология,
FERROCELL COMPLEX въздейства върху структурата на колагена и еластина в кожата, като не позволява колагеновите фибри да се свързват помежду си – нежелателен процес, който причинява стареенето на кожата и появата на бръчки.


 Сходни продукти