Магазин за луксозни подаръци

Пръстени за салфетки 6 броя златно PVD покритие

55.00 лв.
Добави

Артикул №: VSHerdmar 900-4125-0117-010-0006

Описание

HERDMAR Пръстени за салфетки - 6 бр - златно PVD покритие

Прибори с PVD покритие 

Технологията на декоративното PVD покритие (PVD -  Physical vapor deposition), се състои от тънък слой керамично покритие с висока адхезия, с контролирана дебелина между 0,5 и 1,5 микрона, депозирано от силно йонизирана плазма във високо-вакуумна камера. Може да се прилага върху всички модели прибори с матов или лъскав акцент. PVD покритието е тънко само няколко микрона, но е твърдо и устойчив на корозия. Молекулите  му така се свързват с тези на метала, че  веднага  след нанасянето му е много трудно (почти невъзможно) да бъде отстранено. Трябва да се избягва контакт с абразивни повърхности.

Всички продукти от марката Herdmar са произведени от висококачествена неръждаема стомана, съгласно най-съвременните изисквания за производство на прибори и под строг контрол на качеството. При правилна употреба и грижлива поддръжка, Вашите прибори Herdmar ще останат блестящи, полирани и в добро състояние за дълго време. 
Указания за почистване и съхранение: 
• Ръчно почистване: След употреба, измийте приборите, колкото е възможно по-скоро, за да избегнете продължителен контакт с остатъците от храна. Използвайте гореща вода, неутрален и мек почистващ препарат и гладка гъба. 
След измиване, подсушете незабавно с мека кърпа. 
• Почистване в съдомиялна машина: Използвайте само висококачествени препарати. 
Измийте приборите, колкото е възможно по-скоро след тяхната употреба, като не зареждате прекалено много кошницата за прибори в съдомиялната машина. 
Поставяйте ножовете винаги с остриетата нагоре и отделно от другите прибори. 
Лъжиците и вилиците трябва да се поставят в кошницата с дръжките надолу. 
Никога не слагайте в кошницата прибори от неръждаема стомана, заедно с други метали, позлатени или посребрени прибори за хранене. 
Препоръчително е - след измиване - веднага да извадите ножовете от съдомиялната машина и да ги подсушите със суха и мека кърпа. 
Не съхранявайте приборите за хранене на влажни места, където върху приборите могат да се образуват петна. 
Неправилното почистване също може да доведе до поява на петна по приборите. 
Петната могат да бъдат почистени от приборите, като ги потопите в разтвор от топла вода и лимонена киселина за 15 минути (1 супена лъжица лимонена киселина на 1 литър вода.)

Комплект от 6 броя пръстени за салфетки 
Изработени от неръждаема стомана
Златно PVD покритие

 Сходни продукти