Магазин за луксозни подаръци

Отказ от онлайн покупка

​Информация относно упражняване правото на отказ от договора.I. Имате право да се откажете от сключения от Вас с Търговеца договор от разстояние без да посочвате причини за това, в срок 12 дни, считано от датата на получаване на стоката от Търговеца.
 
ІІ. За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата или електронна поща) и да ни изпратите артикула обратно. Срокът се счита за спазен, ако ни изпратите обратно стоките преди изтичането на 12-дневния срок.

Можете да използвате приложения стандартен формуляр за отказ, но това не е задължително.

 

Можете да попълните и подадете по електронен път приложения стандартен формуляр за отказ или друго недвусмислено заявление за отказ на електронен адрес office@vip365.bg и ние незабавно ще Ви изпратим на съобщение за потвърждение на получаването на отказа.

 

ІІI. За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ и да върнете стоката преди изтичането на срока за отказ от договор.

 

IV. Действие на отказа  :

Ако се откажете от сключения от Вас с Търговеца договор от разстояние, ще Ви възстановим всички плащания за стойността на продуктите, които сме получили от Вас, без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 12 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор. 

Ще извършим възстановяването на сумата по банков път като посочите банкова сметка; във всеки случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви разходи за Вас освен разходите по доставка и връщане на стоката, които са за сметка на клиента. 

**При решение за връщане на получените артикули, ние ще ви възстановим само тяхната стойност, без разходите за първоначална доставка. 

Очакваме да ни изпратите или да върнете обратно стоките на адреса на Търговеца в гр. София, кв. Манастирски Ливади, бл.12а, без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 12 дни, от деня, в който сте получили артикула. Срокът се счита за спазен, ако ни изпратите обратно стоките преди изтичането на 12-дневния срок.

Можете да използвате приложения стандартен формуляр за отказ, но това не е задължително.

стандартен формуляр за отказ 19 Kb (docx) свали