Магазин за луксозни подаръци

Основна подмладяваща грижа "FERROCELL​"

144.00 лв. 120.00 лв.
Добави

Артикул №: DNF

Описание

ЛУКСОЗНИ КОЗМЕТИЧНИ  ПРОДУКТИ  ЗА БОРБА С  ДЕХИДРАТИРАНЕ НА КОЛАГЕНОВАТА СТРУКТОРА - ФСК е създаден и патентован от учени към Института по Криобиология и Дерматология.
Комплексът предотвратява слепването на колагеновите фибри. Заедно с еластина в кожата, колагенът образува връзки, като причинява стареене на кожата и появата на бръчки.
От всички клетъчни структури, най-уязвими на действието на свободните радикали са липидите на клетъчната мембрана. Деструкцията им води до нарушаване на метаболитните процеси и загиване на клетката. ДНК също може да се повлияе негативно - увреждането й води до промени на клетъчното делене и клетката загива. ФСК активно повлиява метаболитните процеси в кожата и предотвратява преждевременното й стареене.


1.Анти - ейдж виолетов крем FERROCELL​ 
Неутрализира стареенето на кожата,като подобрява нейната устойчивост и плътност.
Виолетовият крем представлява съвременен анти-ейдж комплекс,насочен срещу ранното стареенето на кожата.
Феро комплексът повишава количеството на 
хиалуроновата киселина,подобрява кожната текстура,възстановява еластичността, стимулира клетъчната активност и продукцията на колаген.

2.Нощен подмладяващ бустер серум FERROCELL
Нощният подмладяващ бустер серум, допринася значително за подобряване на кожната еластичност и намаляване появата на бръчки. Този серум стимулира хидратацията и спомага в превенцията на нежеланите ефекти на стареенето на кожата.


 Сходни продукти