Магазин за луксозни подаръци

Обеци и гривна "Червен корал Хармония 365"

44.00 лв.
Добави
Изчерпан
Артикул №: 0

Описание

Невероятната сила на нашите бижута въздейства като водопад от положителни чувства и емоции на всеки, който се е докоснал до тях.
Нашата нова колекция вълшебни бижута "Хармония 365" е изработена с много любов и съдържа стилни и атрактивни бижута от естествени камъни!
Всяко бижу от тази колекция е уникат!

Комплект обеци и гривна "Червен корал Хармония 365"  ще балансира и хармонизира живота ви, защото коралът символизира живота и хармонията!

Червените корали символизират енергията на кръвта. Стимулират обмяната на веществата, имат благоприятно въздействие върху кръвообращението, подобряват паметта. Коралът е полезен  при заболяване на щитовидната жлеза. Смята се, че има благоприятен ефект върху психиката, намалява стреса, притесненията, страха, придава благоразумие.
Като цяло коралът успокоява и носи вътрешен мир! Използват се и като защитни амулети, които предпазват от зли очи, демони, от кражби и други злини!

Сили: Защита, Мир, Любов, Радост

За сътворяването на нашите гривни, обеци, колиета и талисмани използваме специално подбрани естествени камъни и кристали, които съчетаваме във вдъхновяващи и дълбоко въздействащи на различни нива комбинации между дизайн и силно благотворно енергийно действие. 

От хилядолетия коралът се използва за направата на декоративни предмети на изкуството и различни бижута. Той е символ на радости щастие. Поверието гласи, че който го носи, ще се радва истински на живота.
Коралът всъщност не е растение. Той е изграден от скелетните останкина морските животни, наречени коралови полипи. Повечето корали са съставени от калциев карбонат.
 
Червеният корал е най-високо ценен и е използван в продължение на хиляди години в изработката на едни от най-ценените бижута.

След като се полира, коралът започва да блести подобно на стъклото. Един от негативите е, че извадени от естествената си среда и подложени на обработка, коралите стават изключително чувствителни към топлина и киселини и с течение на времето избледняват.

Коралът е камък на зодия Риби. Червеният корал обаче се асоциира със зодията Скорпион. Мистичните му свойства се обуславят от органичния му произход, което го прави подходящ за ритуализа свързване с природата.

Според мнозина той има свойството да успокоява емоциите и да носи вътрешен мир. Помага на вярващите за разбиране и осъзнаване на мистиката. С него може да се комуникира с древните светове.

Kopaли ce изпoлзвaт дocтa чecтo в мaгиитe днec. Oбиĸнoвeнo ce изпoлзвaт ĸaтo зaщитни aмyлeти. Зaщитaвaт oт зли oчи, дeмoни и дpyги злини. Имa cили дa пpeдoтвpaтявa aĸтoвe нa нacилиe, ĸpaжби, дeйcтвиe нa oтpoвa и cтepилитeт. 

Смята се, че влияе най-много на коренната чакра. Освен това червените корали отдавна се смятат за полезни при лечението на психични заболяванияи анемии, имат способността да укрепват кръвоносната система и костите на тялото. Някои ги прилагат и за стимулиране регенерацията на тъканите.

Когато носите гривната желателно е да я слагате на места, където най-добре се усеща пулсът, защото там се намират най-силните енергийни точки. Най-добре е гривната да е на китката на ръката ви за по-силно въздействие!Сходни продукти