Магазин за луксозни подаръци

Актуално

Най-желаните коледни подаръци

17.10.2022

   Попитахме повечето клиенти на VIP365 за какъв подарък мечтаят тази година, ето и отговорите, които получихме:
 
Номер едно са чанта или портфейл: 
Чантата и портфейлът са винаги в употреба ! Още една хубава чанта за различните поводи никога няма да е в повече на дамите! Те се нуждаят от чанти за  работа, за купон, за вечеря или чаша кафе с приятели, за официални поводи като коктейли, бизнес вечери и срещи, на които представителният вид е от изключително значение.
Портфейлът гали егото , преди всичко на мъжката половина от човечеството! Изисканият портфейл е универсален подарък, с който никога няма да сбъркаме!  

Номер две при жените са луксозни подаръци за дома:
Хубава икона или картина, ще напомнят за вас и през всяка следваща година!
Статуетките или рамките за снимки отново ще напомнят за вас през цялата година!

Номер три при мъжете са подаръци свързани с хобито им! На вашето внимание нещо, което ще впечатли повечето представители на силния пол - мултитулoве за рибари, ловци, майстори, off-road маниаци! 

 
И не на последно място - Кой не обича да пътува? Светът е толкова необятен и пълен с невероятни места, които си струва да посетите. За всеки един човек има точната дестинация, готова да му поднесе най-невероятните преживявания. Но чудите ли се коя е тази дестинация? Flights365.bg ще ви помогне да изберете самолетни билети и то на гарантирано изгодна цена. Освободи се от традиционните идеи за подаръци и изненадай семейството и любим човек с неповторимо приключение