Магазин за луксозни подаръци

Актуално

НОВА ГЕНЕРАЦИЯ ДЕРМОКОЗМЕТИКА ОТ АМРИТА ЛАБОРАТОРИИ

25.07.2019


FERROCELL COMPLEX е създаден и патентован от учени към Института по Криобиология и Дерматология. Комплексът предотвратява слепването на колагеновите фибри. Заедно с еластина в кожата, колагенът образува връзки, като причинява стареене на кожата и появата на бръчки.

От всички клетъчни структури, най-уязвими на действието на свободните радикали са липидите на клетъчната мембрана. Деструкцията им води до нарушаване на метаболитните процеси и загиване на клетката. ДНК също може да се повлияе негативно - увреждането й води до промени на клетъчното делене и клетката загива. ФСК активно повлиява метаболитните процеси в кожата и предотвратява преждевременното й стареене.

Анти-ейдж виолетов крем:

Неутрализира стареенето на кожата,като подобрява нейната устойчивост и плътност.
Виолетовият крем представлява съвременен анти-ейдж комплекс, насочен срещу ранното стареенето на кожата.
Феро комплексът повишава количеството на 
хиалуроновата киселина, подобрява кожната текстура,възстановява еластичността, стимулира клетъчната активност и продукцията на колаген.

Околоочен серум:

Възстановява съдържанието на вода и нутриенти,като по този начин подобрява устойчивостта на кожата. Серумът помага за намаляването на тъмните кръгове под очите, подпухналостта и фините линии в околоочната област. Този крем съдържа мощния ФСК, както и антиоксиданти,които проникват дълбоко в кожата, стимулирайки колагеновия синтез.

Околоочен виолетов крем:

Моментално усилва блясъка на кожата в зоната на прилагане. Пoдxpaнвa ĸoжaтa,пoдoбpявa нeйнaтa eлacтичнocт, peгyлиpa ĸлeтъчния мeтaбoлизъм, oптимизиpa ĸлeтъчнoтo дeлeнe, ĸaĸтo възcтaнoвявa и  зaздpaвявa ĸoлaгeнoвaтa cтpyĸтypa нa ĸoжaтa.Той съдържа мощния ФСК и може да достигне до най-вътрешния слой на кожата,стимулирайки синтеза на колаген и еластин.

Нощен подмладяващ бустер серум:

Има доказано значително подобряване на кожната еластичност и намаляване появата на бръчки.Този серум стимулира хидратацията и спомага в превенцията на нежеланите ефекти на стареенето на кожата.


Пюр скин виолетов лосион:

Идеален за склонната към акне и омазняване кожа. Защитава кожата,омекотявайки я без да оставя мазни следи.Лосионът съдържа растителни екстракти,които намаляват размера на разширените пори. В същото време кожата е защитена от влиянието на околната среда.