Магазин за луксозни подаръци

Сет за коктейли Vin Bouquet 4 части

45.00 лв.
Добави

Артикул №: VB FIK 003 SET

Описание

Първите коктейли сигурно са били измислени още в праисторията, но за съжаление конкретни рецепти от този период не можем да Ви предложим. Повечето оригинални рецепти датират от времето на сухия режим в САЩ. 18-тата поправка на американската конституцията от 16 януари 1920 г. поставила извън закона всички напитки с алкохолно съдържание над 1%. Естествено тази забрана имала обратен ефект. Точно тогава изгряла ерата на Ал Капоне, процъфтяла контрабандата на дестилати, нароили се нощни клубове, родил се джазът. А барманът от обикновен занаятчия се превърнал в култова фигура и неговата изобретателност да маскира високите градуси била провъзгласена за изкуство. 

Към днешна дата коктейл партитата са универсален начин да се отпразнува рожден ден, годишнина, годишен отпуск или всякакъв друг повод. Партитата с коктейли винаги са забавни и са превъзходен начин за хората да придобият нови приятели и да се забавляват следобед или вечер.

Ако на Вас Ви предстои организирането на такова парти, Vin Bouquet предлага сет за коктейли с рецепти за най-разхлаждащите напитки през лятото -  Cosmopolitan, Margarita, Mojito, Manhattan, Mint Julep.

Така с напитка в ръка горещата вечер ще отмине неусетно в забавно обсъждане с приятелите, дошли на Вашият купон.

Сет за коктейли - 4части 

Размери на опаковката: 25 см/8.5 см/11.5 см.
Тегло: 0.370 кг.

Комплектът съдържа:

Шейкър с рецепти
Цитрус преса
Преса за коктейли (muddler)
Джигър - 50 мл.
Производител:Vin Bouquet, Испания Сходни продукти