Магазин за луксозни подаръци

Масажна възглавница “MAXIWELL IIІ“ - LIMITED EDITION

419.00 лв.
Добави

Артикул №: VSCMK - 213

Описание

С покупката на тaзи масажна възглавница, Вие показвате загриженост за Вашето здраве.  
Откакто е създадено през 2000 г, името CASADA е гаранция за висококачествени продукти на СПА и ФИТНЕС пазара. Днес, продуктите на CASADA се предлагат в 37 страни по целия свят.
  Непрекъснатото развитие, уникалния дизайн и целенасочената ориентация към по-здравословен начин на живот, са нещата, които характеризират продуктите на CASADA, както и ненадми- натото и надеждно качество. 

  Всички ние сме запознати с облекчaващата релаксация, която доставя един масаж. Има очевидни обяснения за тези процеси в мускулите, кръвоносните съдове и нервните влакна.
  Има две системи в организма:
Кръвният поток, който започва от сърцето, доставя хранителните вещества към мозъка, органите и мускулната система, докато лимфната система гарантира, че организмът се пречиства от метаболитните продукти, шлаката и токсините.
Ако имунната система е атакувана от инфекции и вируси, първото нещо, което лекарят прави, е да пипне лимфните възли, тъй като те произвеждат защитни клетки и реагират на това напрежение като се подуват.
Всеки масаж стимулира тази система, като кара телесните течности да се движат и по този начин насърчава прочистването на вредните вещества и доставката на кислород и хранителни вещества. 

Технически данни:
Напрежение: АС 240V, 50Hz
Мощност: 36 W 
Размери: 43,1 x 31,0 х 16 см 
Тегло: 2,4 кг 
Адаптор за автомобил:12 V


Производител: CASADA / ГерманияСходни продукти