Магазин за луксозни подаръци

Масажна постелка “Quattromed V BT“ с Braintronics® CASADA

999.00 лв.
Добави

Артикул №: CMK - 323

Описание


НОВАТА Масажна постелка Quattromed V BT с Braintronics® CASADA е оборудвана с 4 масажни глави, които Ви масажират по техниките Shiatsu, Tapping, Kneading и Rolling.  
Специалната масажна програма Braintronics® се включва от приложението Braintronics® App, което се инсталира на мобилния Ви телефон.
( В книжката с инструкции, която ще получите, има подробно и изчерпателно обяснение как да инсталирате и използвате функцията Braintronics® )


Двете подвижни силиконови глави и двете фиксирани глави осигуряват облекчение и снабдяват с кислород междупрешленните дискове.  
Масажните глави имат нефрит, който осигурява успокояващ и дълбок затоплящ масаж. 
За масаж на стъплата можете да отделите седалката от облегалката, като разкопчаете ципа между тях, и я поставете удобно под краката си. 

НИЙДИНГ (Разтриване): 
Кожата и мускулите се разтриват с помощта на палеца и показалеца или с две ръце. Масажната техника се използва успешноза освобождаване на напрежението.
ВИБРАЦИЯ:
Вибрацията превръща цели области от тялото в равни вибрации, които се разпространяват в дълбочина. Стимулиращ ефект за кръвообращението, затоплящ и релаксиращ за мускулите. 
ТАПИНГ ( Потупващ):
При потупването се изпълняват кратки потупващи движения, както с ръба на ръката, дланта или юмрук. Това стимулира оросяването на кожата и отпуска напрегнатите мускули. Ако потупването се изпълнява в областта на белите дробове, се подобрява отделянето на слуз от тях. 
РОЛИНГ:
Приятна комбинация между напрягане и освобождаване на муску- лите - този масаж е особено успокояващ и релаксиращ. Техниката се използва често за завършващ масаж за релаксация и възстано- вяване на мускулите. 
ЗАГРЯВАНЕ:
Дълбоко проникващ и загряващ ефект, който може да Ви отпусне напълно. Тази функция е особено приятна, в случай на голямо напрежение в мускулите, поради дълбокия си ефект. 
ЗАГРЯВАНЕ С НЕФРИТ:
Нефритът е естествен камък и проводник на топлина. Тези висококачествени нефритени камъни са поставени в масажните глави за затоплящ и успокояващ ефект.
АВТОМАТИЧНИ ПРОГРАМИ:
Специално разработените 3бр автоматични програми за цялото тяло, предлагат широка гама от масажни техники. Като допълнение можете да включите и загряващата функция. 
ТОЧКОВ МАСАЖ :
Масажните глави могат да се съсредоточат в една зона от тялото и да изпълняват точков масаж. 
ШИАЦУ: 
Шиацу е форма на физическа терапия, произхождаща от Япония. Масажната техника включва меко, ритмично, действащо в дълбочина разтягане и въртене на кожата чрез натиск с пръст. Целта при прилагане на Шиацу масаж е стимулирането на отделни точки по тялото и мобилизиране на мускулатурата. РЕГУЛИРАНЕ НА ШИРОЧИНАТА:
Разстоянието между масажните глави може да се регулира - тясно, средно или широко. 
3D МАСАЖ:
При тази нова техника, масажният робот се движи не само нагоре и надолу, а също така и напред и назад.

CASADA Масажна постелка QUATTROMED V BT с Braintronics® 
Технически данни:
• Захранване: 
- вход: 100 - 240V, 50 / 60 Hz
- изход: 24 V, 2500 mA 
• Мощност: 60 W
• Размери на облегалката: 75 x 45 х 20 см 
• Размери на седалката: 7,5 х 45 х 42см
• Тегло: 8,5 кг  
• Дистанционно управление 
Производител: CASADA / Германия Сходни продукти