Магазин за луксозни подаръци

Масажна постелка Quattromed III - Limited Edition

819.00 лв.
Добави

Артикул №: VSCMK - 212

Описание

Всички ние сме запознати с облекчaващата релаксация, която доставя един масаж. Има очевидни обяснения за тези процеси в мускулите, кръвоносните съдове и нервните влакна.

Има две системи в организма:
Кръвният поток, който започва от сърцето, доставя хранителните вещества към мозъка, органите и мускулната система, докато лимфната система гарантира, че организмът се пречиства от метаболитните продукти, шлаката и токсините.

Ако имунната система е атакувана от инфекции и вируси, първото нещо, което лекарят прави, е да пипне лимфните възли, тъй като те произвеждат защитни клетки и реагират на това напрежение като се подуват.

Всеки масаж стимулира тази система, като кара телесните течности да се движат и по този начин насърчава прочистването на вредните вещества и доставката на кислород и хранителни вещества. 

Масажна постелка Quattromed III Limited Edition на немския бранд Casada е подобрен модел с вградени масажиращи глави, които имат уникален терапевтичен ефект върху тялото, отпускане на мускулната тъкан и облекчаване на остри болки.

Този модел постелка има усъвършенствано дистанционно управление, което Ви позволява да регулирате настройките на програмата бързо и възможно най-удобно, за да превключвате различните режими на масаж. Модел Quattromed III Limited Edition е ограничен модел, създаден в чест на 15-та годишнина на бранда през 2017 година.

Вградените масажиращи глави от нефрит, известен със своите лечебни свойства, позволяват ефективен масаж във всяко удобно за Вас време. 
Ролките извършват ротационни движения, отпускайки тъканите и мускулите на гърба и облекчавайки напрежението.

Зони за избор на масаж: 

Цял гръб
Горна част на гърба 
Лумбална зона 
Седалищна зона

Масажни техники и функции:

Загряване - Помага за отпускане, подобрява кръвообращението, нормализира подаването на кислород към клетките, премахва токсините.
Shiatsu - Шиацу (точков масаж) е форма на физическа терапия, произхождаща от Япония. Масажната техника включва меко, ритмично, действащо в дълбочина разтягане и въртене на кожата чрез натиск с пръст. Целта при прилагане на Шиацу масаж е стимулирането на отделни точки по тялото и мобилизиране на мускулатурата. 
Vibration - Вибрацията предизвиква равномерни трептения в цели зони на тялото, които продължават да действат в дълбочина. Стимулиране на кръвообращението, затопляне и отпускане на мускулите. 
Rolling - Ролингът представлява приятна смяна на напрежение и отпускане на мускулатурата и затова действа особено успокояващо и релаксиращо. Тази техника често се прилага в края на масажа, за успокояване на мускулатурата и за отмора. 


Комбинация от Шиацу + Вибрация ; Ролинг + Вибрация 

Масажна постелка QUATTROMED III -Limited Edition
Технически данни:
Напрежение: АС 240V, 50Hz 
Мощност: 60 W
Размери: 75 x 46 х 15 см 
Тегло: 6 кг 
Адаптор за автомобил:12 V


Производител: CASADA / Германия


 Сходни продукти