Магазин за луксозни подаръци

Масажиращи пантофи

55.00 лв.
Добави
Първо изберете опция

Артикул №: VSINN - 045 XL

Описание

INNOLIVING Масажиращи пантофи 
Технически данни:
Бутон ON/OFF - намиращ се отстрани на пантофите
Материал: Плюш/Гума
Захранване: Батерии 2хАА - 1,5V
Размер: по избор
Производител: INNOLIVING - Италия 


Стъпалото е своеобразна карта на човешкото тяло. Върху стъпалото има десетки акупунктурни точки, всяка от които отговаря на отделен орган в човешкото тяло. Стимулацията на всяка акупунктурна точка чрез масаж на стъпалата подобрява кръвообращението, ободрява, намалява стреса и натрупаното напрежение и действа здравословно на цялото тяло.

В миналото хората са ходели боси, което е позволявало естествената стимулация на акупунктурните точки. В днешно време обаче носенето на обувки го възпрепятства.

Ето защо INNOLIVING създаде масажиращите пантофи. Те ще масажират стъпалата Ви, докато си почивате пред телевизора у дома, чете книга или работите на компютъра.

Масажът на стъпалата се използва и практикува от йогите. А както е известно тяхното здравословно, а и духовно състояние, е отлично и в хармония със заобикалящия ги свят. Ето защо тези пантофи трябва да бъдат част от ежедневието на всеки, който иска да се радва на здрав дух и здраво тяло.

Този продукт е предназначен да се погрижи за доброто състояние на Вашите крака и ходила. Масажът на ходилата стимулира кръвообращението – това спомага релаксацията и доброто състояние. Мекият вълнен плат отвътре и отвън правят пантофите топли и удобни.Сходни продукти