Магазин за луксозни подаръци

МАСКА ЗА ЛИЦЕ СЪС САЛВИЯ 5 броя

8.00 лв.
Добави

Артикул №: VS​Oракол

Описание

Дълбоко почистваща
                                    МАСКА  ЗА  ЛИЦЕ
СЪС САЛВИЯ ЗА ВСЕКИ ТИП КОЖА
комплект  5 броя
     А  Н  Т  И  С  Т  Р   Е  С
e 10 ml
 Ние създадохме тази маска за лице, използвайки свойството на каолина да прониква дълбоко в порите на кожата и да адсорбира всички замърсявания, включително и от тежки метали. Използват се естествени природни продукти-каолин и растителни екстракти. Благодарение на ситно смляния и пречистен каолин  /хума/ се постига идеален почистващ ефект, екстрактът от САЛВИЯ тонизира кожата и оставя усещане за свежест, признаците на умора и стрес изчезват. Предназначена е за всеки тип кожа. 
Начин на употреба: За да постигнете пълно почистване, нанесете съдържанието на опаковката равномерно върху кожата на лицето и  шията, като избягвате контурите на очите и шията. С върховете на пръстите втрийте леко сместа, за да проникне равномерно в  порите. Оставете да действа 10 минути и изплакнете с хладка вода. Нанесете върху лицето подходящ лосион АМРИТА.
При мазна кожа използвайте 2-3 пъти седмично, при суха кожа- 1 път седмично.
СЪДЪРЖАНИЕ:
AQUA, KAOLIN, CETEARYL ALCOHOL, SORBITOL, HYDROGENATED PALM OIL, CETEARETH-25, BENZYL ALCOHOL, SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, XANTHAN GUM , GLUTATHIONE, CITRIC ACID,AROMA
 
Начин на съхранение:  да се съхранява на сухо и сенчесто място в оригиналната си опаковка при температура
 15-28 0С.да се използва само по предназначение.Сходни продукти