Магазин за луксозни подаръци

Комплект 3 бр. ножове с дъска за рязане ZYLISS

89.00 лв.
Добави

Артикул №: ZYLISS 920249

Описание

Комплектът от дъска и три ножа от серията Comfort на Zyliss включва оптимално подбрани за извършване на всички задачи в едно домакинство ножове – нож за плодове и зеленчуци, нож за домати, универсален нож, както и пластмасова дъска за рязане.

Ергономичната дръжка е проектирана за максимален комфорт при ежедневна употреба. Тя стои удобно в ръката, което позволява здрав и стабилен захват дори при продължителна употреба.

Всеки нож има точки за контрол по време на рязане. В основата на острието, при дръжката, е точка за палеца на режещата ръка, която осигурява лесно направляване на ножа, баланс и контрол по време на работа. Точката в горната част на острието е за помощ от свободната ръка, за по-добър контрол при прецизно рязане.

Всички ножове се предлагат с предпазител за безопасно съхранение и за защита на острието, когато не се използват. Предпазителите и дръжките са в различни цветове, за да добавят цветна нотка към Вашата кухня и да Ви помогнат да различавате по-лесно ножовете в чекмеджето.
Zyliss Комплект 3 бр. ножове с дъска за рязане
• Материал: Японска стомана, TPE, PP
• Ергономична дръжка
• Антибактериално покритие на дръжката
• Подходящо за съдомиялна машина
• Комплектът съдържа:
 - Нож за плодове и зеленчуци - 8,5 см.
 - Нож за домати (серетиран)- 10,5 см.
 - Универсален нож - 13,0 см.
 - Дъска за рязане - 40 х 24 см.
Производител: ZYLISS / Швейцария 
ВНИМАНИЕ!!! ПАЗЕТЕ ОТ ДЕЦА!!!Сходни продукти