Магазин за луксозни подаръци

Лосион за почистване на лице FERROCELL

28.00 лв.
Добави

Артикул №: VSPURE SKIN LOTION

Описание

     Преломни открития във FERROCELL COSMETIC

FERROCELL COMPLEXTM  не позвалява разширяване на порите, като същевременно омекотява кожата, предпазва я от стареене и избистря текстурата й.
Бранд: AMRITA
Серия: FERROCELL COSMETIC
Тип кожа: ЗА ВСЯКА КОЖА
Възраст: 30+
100 ml
За всеки тип кожа.
Унисекс.

FERROCELL ПРЕДОТВРАТЯВА БРЪЧКИТЕ И СВИВА ПОРИТЕ

КОЗМЕТИЧНИ  ПРОДУКТИ  ЗА БОРБА С  ДЕХИДРАТИРАНЕ НА КОЛАГЕНОВАТА СТРУКТОРА - След обстойни анализи екипът на Лаборатория Амрита  откри изключително иновативно решение за борба срещу бръчките – активната съставка Ferrocell Complex, разработена на базата на високоефективен хелатен комплекс на тривалентно желязо. Избрана е хелатната форма, тъй като  именно тя се разпознава и усвоява от организма. По принцип повечето минерали трудно се усвояват поради недостатъчната степен на естествената им хелация (преобразуването им в усвоима от организма форма или свързването на метален йон с органична молекула). След свързването на тривалентните железни йони с колагена се образуват хелатни комплекси, които се разполагат между колагеновите влакна в колагеновата мрежа и поемат ролята на буфер срещу слепването им.

Лосион за почистване на лице от серията FERROCELL COSMETICS - Пюр скин виолетов лосион:
Перфектен за склонната към акне и омазняване кожа. Защитава кожата, омекотявайки я без да оставя мазни следи. Лосионът съдържа растителни екстракти, които намаляват размера на разширените пори. В същото време кожата е защитена от влиянието на околната среда.


 Сходни продукти