Магазин за луксозни подаръци

Лосион за почистване на грим и лице

16.00 лв.
Добави

Артикул №: VSMake-up remover

Описание


    Make-up remover Cleansing  Bamboo Water
 
Хипоалергичен, натурален лосион за почистване на грим и лице за всички видове кожа.
Отстранява ефикасно натрупаните замърсявания, почиства и хидратира кожата. Поддържаоптимален pH баланс.  
Обогатен с естествени екстракти, стимулира процеса на регенерация на клетките. 
Не съдържа изкуствени аромати, за да се избегне раздразнението на очите и алергични реакции.
  
 
Употреба: Намокрете памучен тампон със течността и избършете внимателно очите, лицето  и шията за отстраняване на грима . Повторете  докато кожата ви е напълно чиста . Изплакнете обилно с вода.

KALIVI Е СЕРИЯ  КОЗМЕТИЧНИ  ПРОДУКТИ ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ НА КОЖАТА И БОРБА  С ОКСИДАТИВНИЯТ СТРЕС НА ОСНОВАТА НА ВИТАМИН С , АЦЕТИЛ  ЦИСТЕИН , ЕКСТРАКТ ОТ БАМБУК И ДИНЯ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 Стареенето на организма е неизбежен процес, който постоянно обхваща всички органи ,системи, тъкани и клетки. Смята се, че този феномен се влияе не само от генетичните особености на индивида, но и от перманентно въздействащите върху него вредни фактори от околната среда, свободни радикали –оксиданти. 
Лаборатория  АМРИТА разработи козметични продукти за дерматологична употреба основавайки се на използването на ацетил цистеин, който активно влияе на обменните процеси в кожата и препятства преждевременното и стареене. В продуктите ацетил цистеинът е комбиниран с витамин С и екстракти от бамбук и диня, които водят до подобряване на регенеративните функции на кожата и стимулират синтезата на колаген.
АЦЕТИЛ ЦИСТЕИНА(NAC) в центъра на борбата срещу стареенето на организма. Той се явява антиоксидоант № 1ворганизма.
ЕКСТРАКТ ОТ БАМБУК- Молекулите на бамбука пренасят АТФ енергията активирайки клетките и подобрявайки кръвообръщението. Антиоксидантните и противовъзпалителни свойства на бамбука заздравяват кожата, енергизират клетките и действат като еликсир с реструктуриращо, подхранващо и укрепващо действие. Високото му съдържание на силиций, подобрява чувствително състоянието на кожата и забавя прожеса на стареене.
ЕКСТРАКТА ОТ ДИНЯ- съдържат глюкоза, захароза и фруктоза, пектин, минерални вещества и растителни белтъчини. Сред минералите можем да отбележим фосфора, калия, натрия, желязото, магнезия и калция. Динята съдържа витамин В , растителни киселини и тонизира повехналата и отпусната кожаи деиства като Ботокс, лифтинг ефект.


 
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ КОМБИНАЦИИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ВАШИЯТ ТИП КОЖА
 
 Сходни продукти