Магазин за луксозни подаръци

Комплект керамичен нож и бамбукова дъска

99.00 лв.
Добави

Артикул №: VSKyocera SET FK-130 WH - WH / BCB

Описание

KYOCERA Комплект керамичен нож и бамбукова дъска:

Остриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално създаден керамичен материал, съдържащ цирконий. 
В сравнение с конвенционалните ножове, изработени от стомана, ножовете Kyocera имат революционни характеристики: те са по-твърди от всички съществуващи режещи инструменти, с изключение на диамантените, а материалът, от който са направени, е много по-лек от стоманата. 
Те се износват много по-трудно и запазват остротата си значително по-дълго време, отколкото остриетата на други ножове и прибори от висок клас. 
С керамичен нож всички видове храни се разрязват без усилие, а изключително гладката повърхност прави остриетата по-хигиенични и допринася за по-лесното им почистване. 
Добре известно е, че керамиката е материал, който не корозира и е устойчив на киселини и основи, което допълнително удължава живота на ножовете и същевременно изключва вероятността за промяна вкуса на приготвяната храна. 
Предимствата на ножовете и приборите от керамика не се изчерпват само с това – превъзходните им качества позволяват на техните щастливи собственици да ги почистват и мият в миялни машини. 
Разбира се, за работа с такъв тип ножове и прибори, както и за тяхната поддръжка, има изисквания и препоръки на производителя, които следва да се спазват. 
Най-основното и важно изискване е остриетата да не се подлагат на огъване, а процесът на рязане да се осъществява върху дъска от дърво или пластмаса.​

 

KYOCERA Комплект керамичен нож FK- 130WH  и бамбукова дъска
Луксозен комплект, състоящ се от нож и бамбукова дъска
– Универсален нож Kyocera 
• Цвят на острието: бял
• Цвят на дръжката: черен
• Дължина на острието: 13 см
– Бамбукова дъска за рязане
Производител: KYOCERA / ЯпонияСходни продукти