Магазин за луксозни подаръци

Комплект гривни "Увеличи Енергията Хармония 365"

44.00 лв.
Добави

Артикул №: ART55

Описание

Гривнички от колекцията ни вълшебни бижута "Хармония 365" 
Епидот ще увеличи енергията
на каквото и да докосне, включително други камъни. Епидот увеличава възприемане и взаимодействие с духовни същества, и носи духовно израстване.
Епидот е голям камък за освобождаване на негативност и повишаване на нечия вибрационна енергия. Полезен за тези, заседнали в режима на депресия, безнадеждност, или друго модел на негативно мислене.
Епидот може да придаде чувство на надежда.
Кристало лечители обичат да работят с Епидот заради способността му да изчисти задръстванията и енергийни блокажи във физическите тела.
Епидот ще помогне за балансиране и стабилизиране на енергийния поток в организма.
Епидот също се използва за да помогне да разсее тумори чрез освобождаване на застояли енергии в областта.
Епидот е отличен камък за хармония с природата и нейните лечебни качества. Способността Епидот да увеличи енергията е полезно за укрепване на физическото тяло.
Епидот улеснява по-пълно усвояване на хранителните вещества.
Епидот стимулира имунната система, помага в процеса на оздравяване, и е силен камък за физическо възстановяване.
Епидот увеличава личната сила, изчиства емоционалното тяло аура, и дори увеличава паметта, което го прави полезен, когато търсите загубен обект.

Невероятната сила на нашите бижута въздейства като водопад от положителни чувства и емоции на всеки, който се е докоснал до тях.
Нашата нова колекция вълшебни бижута "Хармония 365" е изработена с много любов и съдържа стилни и атрактивни бижута от естествени камъни!Сходни продукти