Магазин за луксозни подаръци

Комплект "Успех, Защита, Баланс и Хармония 365"

96.00 лв.
Добави
Изчерпан
Артикул №: 0

Описание

oниĸc & седеф & хаулит

Най-добрата комбинация от три гривнички за Успех, Защита, Баланс и Хармония в живота! Стилно и силно съчетание на естествени камъни

Невероятната сила на нашите бижута въздейства като водопад от положителни чувства и емоции на всеки, който се е докоснал до тях.
Колекция вълшебни бижута "Хармония 365" е изработена с много любов и съдържа стилни и атрактивни бижута от естествени камъни!
Всяко бижу от тази колекция е уникат!

От дълбoĸa дpeвнocт oниĸca ce изпoлзвa ĸaтo зaщитa cpeщy чepнa мaгия и ĸaтo oтбpaнитeлнa мaгия, ĸoгaтo нeгaтивнocттa e нacoчeнa cpeщy вac. Oниĸcът щe ви пoмoгнe дa пocтигнeтe eмoциoнaлeн бaлaнc и caмoĸoнтpoл.
Бaлaнcиpa мъжĸoтo и жeнcĸoтo в paмĸитe нa eдин чoвeĸ.

Ониксът има много важно свойство - ако носите накити, направени от този скъпоценен камък, това ще подобри ефективността на всички вътрешни органи и най-вече на черния дроб и бъбреци. Освен това ониксът подобрява слуха и укрепва гръбначния стълб. Помага при ревматични заболявания, възвръща загубения апетит, лекува глисти. 
Смята се също, че този камък може да помага при различни нервни разстройства – депресии, стрес, облекчава съня и премахва кошмари.
В някои държави дори смятат, че ониксът може да увеличи потентността. Много подходящ за лидери, които знаят какво искат и не щадят сили, за да го постигнат. Ако сте човек с желязна дисциплина, този камък ще ви помогне да осъществявате намеренията си и да продължавате да вървите напред. Наричат го още камъкът на военоначалниците, лидерите и първооткривателите.

Седефът защитава хората родени под знаците на Водолея и Рибите, като на Водолеите носи късмет в работата, а на Рибите в споровете и залаганията. 

СЕДЕФ Предпазва от Зли Духове

Като талисман седеф ще помогне на собственика да привнесе нещо ново в своя живот. Той помага за развиване на интуицията, опазване на мира и спокойствието в семейството, предпазва дома от зли духове. 

Смята се, че изделията от седеф могат да служат като амулет, който удължава живота на своя господар. Лечебните свойства на седефа, са използвани от древни времена.

Алхимиците вярвали, че перлата стрита на прах може да лекува почти всички болести.

Съвременните народни лечители смятат, че седефът подобрява здравето на тялото, имунната система и работоспособността.

От древни времена перленият прах, се използва за приготвянето на козметични кремове. Вярвало се е, че този крем може да избели кожата, лунички и да премахва старчески петна. Обици от черупки са били носени с цел подобряване на слуха.

На практика седеф не се използва за нещо магично, но европейските бижутери са правили рисунки на божества върху раковините, като са смятали, че така са привличали благоразположението на морските богове. В древността са смятали, че напитки налети в чаши направени от черупките на раковините, са добивали целебни свойства.
 
Хаулитът е изключително успокояващ камък, който носи търпение и засилва позитивните черти на характера. Хаулитът помага за добър сън, като успокоява съзнанието и е добро допълнение при лечението на инсомния. Емоционално ни кара да преодолеем ярост и гняв. Дори само едно парченце хаулит в джоба или като бижу, той попива вашата енергия на гнева или онази, насочена към вас.  Сходни продукти