Магазин за луксозни подаръци

Актуално

Каква ще бъде 2018 година за знаците от великия Китайски хороскоп?

25.10.2017


През 2018-а е важен творческият подход. В изпълнителската и техническата работа дори използването на фантазията ще носи небивали резултати.

Годината е особено ползотворна за интелектуалните професии. Пред техните проекти изгрява зелена светлина. Носът на дейното и трудолюбиво Куче е насочен към целта. То ще подкрепя с енергията си и останалите, които са се устремили към собствения си успех.

В годината на Кучето със стихия земя не се очакват значимо разклащане на здравето. Кучето е закалено и няма да позволи прекалено да се киха и кашля. Но вредните навици то няма да търпи, защото не обича да се харчат пари за цигари и алкохол.

Кучето обича да пътешества и да сменя екстериора, затова то ще подкрепя всеки, желаещ да се изпълни с нови впечатления.

Приказни промени ще има и в сърдечната сфера. 2018-а ще е пълна със срещи и запознанства. Семейните ще преживеят нов меден месец, а свободните имат шанс да открият устойчив, стабилен партньор.

През новия период ще има изобилие от сватби и новородени. Двойките, които се събират под благосклонния поглед на Кучето, ще разчитат на устойчив съюз. Децата, родени с енергията на земното Куче ще се отличават с устойчиво здраве, весел нрав и висок интелект.

През 2018-а е от значение комуникацията, общуването и създаването на приятелства. Хората мигновено ще усещат подходящите партньори, сходните енергии. Ще бъдат толерирани добрите отношения, дружелюбието, любезността, помощта и съдействието към другите.

2018-а ще ни донесе радости, любовни чувства и блага, ако не джавкаме за дреболии, не хапем, не ръмжим, а вярваме на хората и решаваме всички проблеми с търпение и дипломатичност. Тогава и владетелят – Жълтото Куче, ще помага и ще носи радост. И животът няма да е кучешки.