Магазин за луксозни подаръци

Juice XE6 Green

239.00 лв.
Добави

Артикул №: Juice XE6 Green

Описание

Pocket-Size Tools

Джоб или чанта, раницата или кошница за пикник – те се събират навсякъде! Когато се нуждаеш от функциите на големите класически модели, но нямаш достатъчно място, мултифункционалните джобни инструменти на Leatherman са чудесно решение. Проектирани с цел да бъдат компактни и функционални, тези модели са достатъчно големи, за да свършиш каквото е необходимо и достатъчно малки, за да бъдат с теб навсякъде!


Juice XE6 В Leatherman Juice XE6 има всичко. Най-функционалният в линията Juice, инструментът е подходящ за малки ръце и пространства. Съдържа дори тирбушон. И така изрежете няколко клона, за да подготвите съвършеното място за пикник, затегнете болтовете на столовете за пикник, отворете виното и нарежете сиренето и луканката. Изцяло новият Juice XE6, сега с текстурирани и анодизирани алуминиеви дръжки в цвят Moss – има ли нещо, което да не може да направи?
Мултитулът се предлага с калъф.

ИНСТРУМЕНТИ
1.Заострени клещи
2.Обикновени клещи
3.Клещи за рязане на тел и кабели
4.Клещи секачи
5.Нож от неръждаема стомана марка 420HC
6.Назъбен нож от неръждаема стомана марка 420HC
7.Трион
8.Ножица
9.Шило
10.Отварачка за бутилки
11.Отварачка за консерви
12.Тирбушон
13.Пила за дърво и метал
14.Диамантена пила
15.Philips Отвертка / Звезда /
16.Средна / голяма отвертка
17.Мини отвертка
18.Малка отвертка

СПЕЦИФИКАЦИЯ
Код: 831948
5,77 см. /дължина на острие/
8,26 см. /затворен/
195 гр.  
В комплекта има калъф.

ГАРАНЦИЯ
Вашият нов мултитул е внимателно проверен преди да напусне фабриката. Гаранцията на всички продукти на Leatherman Tool Group е 25 години от датата на покупка. Ако забележите някакъв дефект в материала или действието на Вашия мултитул, моля върнете закупения продукт в Leatherman Tool Group или оторизирания вносител в България.
 
Използвайте сигурен начин, когато връщате продукта за поправка или замяна. Leatherman Tool Group и оторизираният вносител не носят отговорност за пратки, които не са достигнали до нас. Разходите за изпращането на продукта до оторизирания вносител и до LEATHERMAN TOOL GROUP са за сметка на клиента.
 
След извършване на преглед ние може да заменим Вашият мултитул с нов вместо да поправяме стария. В случай, че старият мултитул е спрян от производство, ние ще го заменим със сходен модел или продукт от по-висок клас.  
 
Гаранцията не покрива злоупотреба, неразумно използване, преправяне или опити за самостоятелно отстраняване на дефект или повреда. Тази гаранция  изключва  повреди по канията, аксесоарите, случайни удари, както и износване или надраскване на повърхността. Leatherman Tool Group не е отговорен за инцидентни или случайни повреди. 

 Сходни продукти