Магазин за луксозни подаръци

Juice S2 Cinnbar orange

167.00 лв.
Добави

Артикул №: Juice S2 Cinnbar orange

Описание

Джоб или чанта, раницата или кошница за пикник – те се събират навсякъде! Когато се нуждаеш от функциите на големите класически модели, но нямаш достатъчно място, мултифункционалните джобни инструменти на Leatherman са чудесно решение. Проектирани с цел да бъдат компактни и функционални, тези модели са достатъчно големи, за да свършиш каквото е необходимо и достатъчно малки, за да бъдат с теб навсякъде!

Leatherman Juice S2 определено е последният писък на модата. Тънък и олекотен, S2 включва ножица в пълен размер и други инструменти, без които животът е невъзможен. Отличен за кутията за хоби, чекмеджето с джунджурии или жабката, сега се предоставя с изцяло новите текстурирани, анодизирани, алуминиеви дръжки в цвят Cinnabar. Това е моделът Juice, който прави проектите у дома и приключенията навън толкова по-пъстроцветни! Мултитулът се предлага с калъф.

ИНСТРУМЕНТИ

1.Заострени клещи
2.Обикновени клещи
3.Клещи за рязане на тел и кабели
4.Секачи за тел
5.Сгъваем нож от неръждаема стомана марка 420HC
6.Ножица
7.Отварачка за бутилки
8.Отварачка за консерви
9.Philips Отвертка / Звезда /
10.Средна / голяма отвертка
11.Малка отвертка
12.Мини отвертка

СПЕЦИФИКАЦИЯ
Код: 831942
5,77 см. /дължина на острие/
8,26 см. /затворен/
131 гр.  
В комплекта има калъф.


ГАРАНЦИЯ
Вашият нов мултитул е внимателно проверен преди да напусне фабриката. Гаранцията на всички продукти на Leatherman Tool Group е 25 години от датата на покупка. Ако забележите някакъв дефект в материала или действието на Вашия мултитул, моля върнете закупения продукт в Leatherman Tool Group или оторизирания вносител в България.

 
Използвайте сигурен начин, когато връщате продукта за поправка или замяна. Leatherman Tool Group и оторизираният вносител не носят отговорност за пратки, които не са достигнали до нас. Разходите за изпращането на продукта до оторизирания вносител и до LEATHERMAN TOOL GROUP са за сметка на клиента.
 
След извършване на преглед ние може да заменим Вашият мултитул с нов вместо да поправяме стария. В случай, че старият мултитул е спрян от производство, ние ще го заменим със сходен модел или продукт от по-висок клас.  
 
Гаранцията не покрива злоупотреба, неразумно използване, преправяне или опити за самостоятелно отстраняване на дефект или повреда. Тази гаранция  изключва  повреди по канията, аксесоарите, случайни удари, както и износване или надраскване на повърхността. Leatherman Tool Group не е отговорен за инцидентни или случайни повреди. 
 Сходни продукти