Магазин за луксозни подаръци

Гривнички Лабрадорит "Преобразяване на личността Хармония 365"

46.00 лв. 38.00 лв.
Добави

Артикул №: Арт21

Описание

Невероятната сила на нашите бижута въздейства като водопад от положителни чувства и емоции на всеки, който се е докоснал до тях.
Нашата нова колекция вълшебни бижута "Хармония 365" е изработена с много любов и съдържа стилни и атрактивни бижута от естествени камъни!
Всяко бижу от тази колекция е уникат!

Според една легенда на ескимосите северното сияние някога е било затворено в скалите около остров Лабрадор. Тя разказва за ескимос, който освободил сиянието, като ударил скалите с копието си. Част от него обаче останало в скалите и така според легендата се е родил този красив минерал.

Лабрадоритът е особено ефективен за облекчаване на костни проблеми, заболявания на гръбначния стълб и износване на ставите, ревматизъм и артрит. Има успокояващ и хармонизиращ ефект. Подсилва интуицията. Освобождава от негативност и я заменя с благополучие. Има и болкоуспокояващ ефект. Той балансира и хармонизира енергията.
Това е камъкът на магьосниците или също наричан - тъмната страна на луната. Служи за преобразяване на личността, като укротява егото и разкрива скритите качества в човека. Така хората около Вас ще имат възможността да Ви опознаят по-добре. Това е полускъпоценен камък срещу егоизъм, арогантност и себелюбие. Придава на собственика си човечност и спокойствие. Насърчава постоянството и характера, разкрива скрити способности и таланти. Помага за израстването на човек, като личност.

Нарича се тъмната страна на луната, защото разкрива това, което е там, но не може да бъде видяно от светлината на съзнанието. Друго отличително свойство на лабрадорита, е че засилва умствените способности и тези на медиум, рационалното мислене, търпение и проницателност.

Този красив полускъпоценен камък подпомага мозъчните функции, лекува проблеми с очите и стреса. 

Особено силно влияние лабрадорита има върху зодиите: Козирог, Водолей, Риби.Сходни продукти