Магазин за луксозни подаръци

Гривни "Природна Енергия и Любов Хармония 365"

32.00 лв.
Добави

Артикул №: арт_Ахат&Лава

Описание

Комплект от две гривнички "Природна енергия Хармония 365" кварц и лава
Невероятната сила на нашите бижута въздейства като водопад от положителни чувства и емоции на всеки, който се е докоснал до тях.
Нашата нова колекция вълшебни бижута "Хармония 365" е изработена с много любов и съдържа стилни и атрактивни бижута от естествени камъни!
Всяко бижу от тази колекция е уникат!


Вулканичните камъни са образувани от вулканична лава и се наричат „топли камъни”. Богати на природна енергия тези лава-камъни ни я придават чрез допира си до кожата. Те отпускат мускулите, успокояват болката и възпалителните процеси. Подходящи са при ставни и мускулни болки.

Кварцът, освен всичките си целебни свойства, притежава свойството да привлича любов, късмет, успех и материалното благосъстояние. Също така развива въображението и спомага активизирането на мисловните процеси.
Той е талисман, който усилва любовта и творческата енергия.
Бижу с този камък се подарява на любим човек, с надежда да запази старата любов или да се възпламени нова.  

Кварцът влияе положително на дишането и белите дробове. Смята се, че ако си носи изделие от кварц, малко парченце или кристал от кварц, това значително облекчава простудни заболявания. Кварцът може да се носи като накит или да го носите в джоба си. Сходни продукти