Магазин за луксозни подаръци

Гривни " Емоционален заряд и защита Хармония 365" - лилав жадеит и котешко око

48.00 лв. 38.00 лв.
Добави
Изчерпан
Артикул №: 0

Описание

Ръчно изработени, енергийно заредени гривни – авторски модел, който може да намерите само при нас!
Невероятната сила на нашите бижута въздейства като водопад от положителни чувства и емоции на всеки, който се е докоснал до тях.
Нашата нова колекция вълшебни бижута "Хармония 365" е изработена с много любов и съдържа стилни и атрактивни бижута от естествени камъни!
Всяко бижу от тази колекция е уникат!

Според езотеричните учения всеки от нас има ангел хранител – сила, която да се отзове в случай на нужда или да му покаже правия път при безизходица.
Котешкото око предоставя много ефективна защита като разсейва нежеланата енергия от аурата. То усилва добрия късмет и богатството, трансформира негативните мисли в позитивна енергия. Котешкото око носи щастие и спокойствие, заедно с оптимизъм, щедрост и доверие. То може да повиши креативността и действа за стимулиране на интуицията.
Лечебни свойства на жадеита:

Жадеита се използва в китайската и тибетската медицина. Целителите смятат, че благородния жадеит, със своята енергия Ци, изравнява нарушената биоенергетика на човек, дава му емоционален заряд и регулира артериалното налягане
Енергетиката на жадеита е способна да изравни и да успокои емоционалните избухвания. 
Счита се, че помага в борбата с безплодието. 
Испанските колонизатори са наричали жадеита „бъбречен камък” и са го считали за талисман срещу заболяванията на бъбреците. 
Гердани и гривни от жадеит положително влияят на работата на сърцето, изравнявайки артериалното налягане, защитават от влиянията на времето. 
​Пръстен с жадеит може да снеме умората на очите и е полезен при медиативно лечение на късогледство.

Жадеитът помага при сърдечни проблеми, както и в любовните отношения.
Носи късмет, богатство и хармония, и внася баланс в живота.

Камък на справеднивостта и смелостта. Укрепва и заздравява органите, свързани с нервната система, бъбреците и пречиства кръвта.
Помага за по-добро тълкуване на сънищата.
Смята се, че украшения с жадеит донасят на човек емоционално разреждане и са способни да го направят щастлив.
В стари времена на Изток се е считало, че стиснат в ръка къс жадеит помага за сключване на изгодна търговска сделка. Сходни продукти