Магазин за луксозни подаръци

Гривна за "Любов, късмет и добро настроение 365"

26.00 лв.
Добави

Артикул №: Арт18

Описание

Невероятната сила на нашите бижута въздейства като водопад от положителни чувства и емоции на всеки, който се е докоснал до тях.
Нашата нова колекция вълшебни бижута "Хармония 365" е изработена с много любов и съдържа стилни и атрактивни бижута от естествени камъни!
Всяко бижу от тази колекция е уникат!
Камъкът авантюрин се счита за талисман на любовта, късмета и доброто настроение. Зарежда своя притежател с увереност, решителност и положителна енергия.
Факт е, че авантюринът е считан за камък на щастието. В древността се е използвал за привличане и задържане на любим човек.

Това бижу има мощни лечебни сили, действащи върху физическото и емоционално състояние на лицето, което го носи.

Специалният камък помага на своя собственик за преодоляване на стрес, дарява го с решителност и увереност за намиране на верния път при попадане в неприятни ситуации.

Най-голямата ценност на талисмана е способността му да носи късмет на своя притежател. Във всички начинания и рисковани действия, камъкът носи успехи, помага за запазването на доброто настроение, повишава чувствеността и изостря емоциите.
Може да се каже, че камъкът авантюрин насърчава просперитета във всеки смисъл на думата.
Той оказва влияние върху цялостната енергия на тялото – премахва хроничната умора, лекува настинки, регулира кръвното налягане, стимулира обмяната на веществата, облекчава мигрената.

Силно препоръчителен е за депресирани личности, загубили смисъла на живота, защото е в състояние да им помогне да преодолеят душевната криза и песимизма.Сходни продукти