Магазин за луксозни подаръци

Гривнa от бял корал " Божествена Хармония 365 "

34.00 лв.
Добави

Артикул №: ART24

Описание

Ръчно изработена гривнa от бял корал "Божествена Хармония 365 " - гривничкa с посребрени елемети от бял корал, еластична.
Белият корал е популярен не само с това, че помага за откриване на щастието и съхраняване на младостта, но и с възможностите си за енергийна защита от всякакви биоинтервенции.
Белият корал носи духовен просперитет и въздейства на 7-ма чакра, разположена на темето (КОРОННА). Той дава на притежателя си връзка с Бога и подпомага потока на божествената енергия към ауричното поле на човека.
През всички векове изделия от бял корал са присъствали най-вече в царските дворове. Рядък, стойностен и много търсен и в днешно време. Затова е масово фалшифициран. Предлагаме ви бижу от естествен бял корал.
За много народи белият корал е символ на безсмъртието. Гърците и римляните са смятали, че драконите нощем го пренасят до пещерите, в които държат съкровищата си и понякога го изпускат от ноктите си. 

Невероятната сила на нашите бижута въздейства като водопад от положителни чувства и емоции на всеки, който се е докоснал до тях.
Нашата нова колекция вълшебни бижута "Хармония 365" е изработена с много любов и съдържа стилни и атрактивни бижута от естествени камъни!
Всяко бижу от тази колекция е уникат!Сходни продукти