Магазин за луксозни подаръци

Гривна "Бяла женска Хармония 365"

36.00 лв.
Добави
Изчерпан
Артикул №: 0

Описание


Ръчно Изработени Вълшебства... Невероятната сила на нашите бижута въздейства като водопад от положителни чувства и емоции на всеки, който се е докоснал до тях.
Нашата нова колекция вълшебни бижута "Хармония 365" е изработена с много любов и съдържа стилни и атрактивни бижута от естествени камъни!
Всяко бижу от тази колекция е уникат!

Гривна "Бяла женска Хармония 365" е изработена от селенит - мощен кристал за психическа комуникация!

Селенитът е камък на плодородието, на бременността и майчинството. Той е прекрасен камък, който предпазва здравето на майката и на бременната жена, както и на още нероденото дете, докато спокойно напусне майчината утроба. Твърди се също, че селенитът увеличава либидото.​

Селенитът е мощен кристал за психическа комуникация. Той ще подпомогне взаимодействието и контакта с мъдрите ви предци, ангели и духовни водачи, както и с възлюбени такива. Той осъществява това по телепатичен път и чрез пророкуване ни свързва със записите на Космическата Мъдрост.
Поради тези си способности, Селенитът е камъкът, който трябва да се използва от медиуми и ясновидци.
Селенита има много фини вибрации и води до яснота на ума, отваряне на Коронната и другите горни чакри, осигурява достъп до Ангелското съзнание и по-висшите ръководства.
Селенитът може да лекува клетките на тялото и да гарантира, че телесните течности се движат и разпределят хармонично, включително и гръбначно-мозъчната течност. Изправя гръбначния стълб и насърчава гъвкавостта, той може да ви предпази и от епилептични припадъци. Той помага и за подобряване на цвета на кожата, както и увеличава капацитета на тялото за абсорбиране на калция. Помага и на организма при усвояването на необходимите витамини и минерали, но не го поглъщайте!!!

 Сходни продукти