Магазин за луксозни подаръци

Фенер LED LENSER MT10

176.00 лв.
Добави

Артикул №: 500843

Описание

OUTDOOR SERIE

Не само алпинистите и състезателите по ултра маратон имат високи стандарти, когато става дума за челници и прожектори – такива са също планинарите, любителите на къмпинга, off road ентусиаститите, ловци, риболовци и много други фенове на outdoor приключенията. Прожекторите и челниците на Ledlenser отговарят точно на тези високи стандарти на качество по отношение на функционалност и дизайн. Ние го наричаме технология, създадена в Германия!

Идеалното решение!
Най-добро съчетание между тегло, размер, максимална далечина на осветяване, сила на излъчваната светлина и издръжливост на батерията, както и цена. Тази много компактна, но силна „светкавица“ е подходяща за outdoor приключения. Фенерът може лесно да се задейства с предния си превключвател и да се зарежда навсякъде по света чрез USB 3.0. Благодарение на практичния джобен клип MT10 няма нужда да се крие в раницата ви.


СПЕЦИФИКАЦИЯ
Код: 500843
Дължина: 12.80 cm  
Тегло: 156 g  
Тип на батерията: Li-ion Battery 18650, 3.7V
Капацитет на батерията: 12,58Wh, 3400mAh
Зареждащи се батерии: Да
Време за зареждане: 6 часа 
Водоустойчивост: IPX4. Със защита от плискаща вода
Аксесоари:
- Връзка за китка
- Калъф

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

MAX             MIN
[Лумени] 
1000 ЛУМЕНА - 10 ЛУМЕНА

[M]180m    - 20m

[H] 6ч        - 144ч

ГАРАНЦИЯ

Вашият нов фенер е внимателно проверен преди да напусне фабриката. Гаранцията на всички продукти на LED LENSER е 5 години от датата на покупка. Ако забележите някакъв дефект в материала или действието на Вашия фенер, моля върнете закупения продукт на оторизирания вносител в България.

Използвайте сигурен начин, когато връщате продукта за поправка или замяна. Оторизираният вносител не носят отговорност за пратки, които не са достигнали до нас. Разходите за изпращането на продукта до оторизирания вносител са сметка на клиента. Гаранцията е валидна срещу представяне на попълнена гаранционна карта, коята се издава в момента на покупката в търговската мрежа на територията на Република България.

След извършване на преглед ние може да заменим Вашият фенер с нов вместо да поправяме стария. В случай, че старият фенер е спрян от производство, ние ще го заменим със сходен модел или продукт от по-висок клас.

Гаранцията не покрива злоупотреба, неразумно използване, преправяне или опити за самостоятелно отстраняване на дефект или повреда. Тази гаранция  изключва  повреди по канията, аксесоарите, случайни удари, както и износване или надраскване на повърхността. LЕD LENSER и оторизираният вносител не са отговорни за инцидентни или случайни повреди.Сходни продукти