Магазин за луксозни подаръци

Електрически фонтан SPRING за късмет

569.00 лв.
Добави

Артикул №: VSPH 123124

Описание

PHILIPPI Електрически фонтан SPRING

Луксозен подарък за дома или офиса!
Декоративните  фонтани са били в продължение на векове символ за романтика и очарование!!!
С помощта на речните камъчета и безшумната помпа, вие можете да определите равномерно или по-ромолящо да чувате своя фонтан. Насладете се на нежния и силно релаксиращ ефект от течащата вода във фонтана!!!
Водата е най-голямият символ на парите и на трупащо се богатство. За да привлечете късмета на доходите един от най-добрите методи е да въведете воден елемент в дома или офиса.

За да активирате късмета за богатство, изключително добра идея е да поставите фонтан в дневната, особено в Югоизточният сектор, който се свързва с изобилие и просперитет.

Ако зе занимавате с бизнес, можете да поставите фонтан и в офиса, за да увеличите оборота и приходите си.

Според формулата на летящите звезди през настоящият 20-годишен период от 2004 до 2024 година най-подходящите места за водни елементи са Север, Изток, Югоизток и Югозапад. Може да добавите също няколко кристала или камъни във фонтана, което ще усили благоприятната енергия.

Не забравяйте, към водата трябва да се подхожда много предпазливо. Никога не поставяйте воден елемент в спалнята, независимо в коя посока се намира. Наличието на воден елемент в спалнята ще ви донесе финансови загуби и изневяра.

Воден декоративен фонтан

Материал: неръждаема полирана стомана, нечуплив Polyresin, речни камъни, безшумна помпа.

Диаметър: Ф 38 cm
220 V
Design: Christian von Ahn



Сходни продукти