Магазин за луксозни подаръци

Доставка

Доставка от VIP365.bg


Доставката на поръчана от онлайн магазина стока се изпълняват чрез куриерска фирма Speedy. Цената за доставка е фиксирана на 7,00 лв.

   Доставки се извършват само на географската територия на Република България, което изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др. които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България. 

     При доставката получателят подписва талон за приемо – предаване, с което удостоверява точното изпълнение на поръчката. Възможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от нас. Ако забележите, че продуктът не е в изрядно състояние, можете да откажете поръчката. В случай, че изборът Ви на плащане е чрез наложен платеж (плащане в брой на куриера), не се налага да заплащате съответната сумата. Ако сте извършили банков превод предварително, ще Ви върнем парите с превод по същата сметка, от която е извършено плащането, след като пратката бъде върната към нас и проверена.

За цялата страна доставката е в рамките на 24 до 72 часа в работни дни след потвърждаване на Вашата поръчка. 

Сроковете за доставка на поръчани чрез онлайн магазина стоки са следните:

  • За стоки поръчани до 12:00 часа българско време до 48 часа, считано от деня следващ деня, в който е потвърдена поръчката.

  • За стоки поръчани след 12:00 часа българско време от 48 до 72 часа, считано от деня следващ деня, в който е потвърдена поръчката.

За стоки, които се изработват по специална поръчка - след допълнително уточнение с клиента.

​При извънредни обстоятелства (включително и повишена натовареност на куриерските служби по време на официални празници), не гарантираме посочените срокове за доставка!