Магазин за луксозни подаръци

Челник LED LENSER MH7 Black

117.00 лв.
Добави

Артикул №: 500990

Описание

OUTDOOR SERIE

Не само алпинистите и състезателите по ултра маратон имат високи стандарти, когато става дума за челници и прожектори – такива са също планинарите, любителите на къмпинга, off road ентусиаститите, ловци, риболовци и много други фенове на outdoor приключенията. Прожекторите и челниците на Ledlenser отговарят точно на тези високи стандарти на качество по отношение на функционалност и дизайн. Ние го наричаме технология, създадена в Германия!  

  MH7 е един от най-мощните челници на Led Lenser и когато е в режим на усилване, може да постигне осветеност до 600 лумена. Този челник е достатъчно издръжлив за по-дълги експедиции. В режим на ниска мощност може да свети до 60 часа.
  Има функция да се превключи от бяла към червена светлина с натискане на бутон. Това е особено полезно за четене на карти през нощта, а освен това червената светлина не заслепява партньорите ви.
  Моделът MH7 идва с два различни режима за използване на енергията на батерията, които позволяват на потребителя да избира между постоянна светлина и енергоспестяваща светлина.
  Литиево-йонната акумулаторна батерия може лесно да се зарежда, като се използва система за магнитно зареждане или магнитен USB кабел или може да се замени с батерии AA. 
  Благодарение на въртящата се глава на челника, лъчът светлина може да бъде насочен в която и да е посока, която потребителят изисква. Както при другите два модела – MH3 и MH5, главата на челника на MH7 е подвижна, което позволява той да се използва като ръчен прожектор.
  Бутонът за включване може да се програмира в транспортен режим, което предотвратява неволното включване на челника, докато се съхранява в раницата. 
Регулируемата лента за глава осигурява оптимален комфорт, а допълнителната лента, която ляга върху главата стабилност.

СПЕЦИФИКАЦИЯ

Код: 500990
Дължина: 3 cm  
Тегло: 139 g  
Тип на батерията: Li-ion Battery 14.5002P, 3.7V или 2бр. АА
Капацитет на батерията: 5.73Wh, 1550mAh
Зареждащи се батерии: Да
Време за зареждане: 4 часа 
Водоустойчивост: IP54. Със защита от плискаща вода.
Аксесоари:
- магнитен USB кабел за зареждане

ГАРАНЦИЯ

Вашият нов фенер е внимателно проверен преди да напусне фабриката. Гаранцията на всички продукти на LED LENSER е 5 години от датата на покупка. Ако забележите някакъв дефект в материала или действието на Вашия фенер, моля върнете закупения продукт на оторизирания вносител в България.

Използвайте сигурен начин, когато връщате продукта за поправка или замяна. Оторизираният вносител не носят отговорност за пратки, които не са достигнали до нас. Разходите за изпращането на продукта до оторизирания вносител са сметка на клиента. Гаранцията е валидна срещу представяне на попълнена гаранционна карта, коята се издава в момента на покупката в търговската мрежа на територията на Република България.

След извършване на преглед ние може да заменим Вашият фенер с нов вместо да поправяме стария. В случай, че старият фенер е спрян от производство, ние ще го заменим със сходен модел или продукт от по-висок клас.

Гаранцията не покрива злоупотреба, неразумно използване, преправяне или опити за самостоятелно отстраняване на дефект или повреда. Тази гаранция  изключва  повреди по канията, аксесоарите, случайни удари, както и износване или надраскване на повърхността. LЕD LENSER и оторизираният вносител не са отговорни за инцидентни или случайни повреди.Сходни продукти