Магазин за луксозни подаръци

Броеница/гривна "МАЛА Щастие и Мъдрост Хармония 365"

46.00 лв.
Добави

Артикул №: АРТ20

Описание

Ръчно Изработени Вълшебства... Невероятната сила на нашите бижута въздейства като водопад от положителни чувства и емоции на всеки, който се е докоснал до тях.
Колекция вълшебни бижута "Хармония 365" е изработена с много любов и съдържа стилни и атрактивни бижута от естествени камъни!
Всяко бижу от тази колекция е уникат!

Джапа Мала 108 Броеница - Гривна

Джапа, мала, броеница или за какво всъщност служи - Джапа означава да се повтаря дадена мантра. Това е установена практика в йога, която включва повтаряне на мантрата отново и отново, обикновено в цикли на благоприятни числа кратни на 3, като най-популярният е 108.

По тази причина индуските мали броеници се правят от 108 зърна плюс едно голямо зърно, наричано „сумеру”, „бинду” или „зърното на гуру”.

Практикуващият, който извършва джапа, с пръстите си отброява всяко зърно, докато повтаря избраната мантра. Когато достигне 108 повторения, ако иска да продължи нов цикъл от мантри, практикуващият трябва да обърне малата без да пресече „сумеру” и да почне да повтаря отново.

Джапа се практикува с предварително определена цел – повишаване на вибрацията, разширяване на съзнанието или друго.

Броеница/гривна "МАЛА Щастие и Мъдрост Хармония 365"  е изработена от Аметист и Жадеит на еластична корда. Можете да носите като гердан или гривна.

АМЕТИСТ - камъкът на Духовността! Аметистът се смята за камък на мъдростта и познанието, който развива интуицията и ума. Символизира просперитет, богатство и изобилие на всички нива.
На тези, които се занимават с бизнес, аметистът помага да се обкръжат с покровители и ги пази от нещастия и финансови загуби. В семейно отношение внася мир и хармония...
ЖАДЕИТ - Енергийният стабилизатор. Предпазва от всички неприятности и нещастия. Смята се, че украшения с жадеит донасят на човек емоционално разреждане и са способни да го направят щастлив. В стари времена на Изток се е считало, че стиснат в ръка жадеит помага за сключване на изгодна търговска сделкаСходни продукти