Магазин за луксозни подаръци

Анти-ейдж виолетов крем - REVERSE-AGE VIOLET CREAM

85.00 лв. 76.00 лв.
Добави

Артикул №: VSREVERSE-AGE

Описание

Преломни открития в един продукт! 

КОЗМЕТИЧНИ  ПРОДУКТИ  ЗА БОРБА С  ДЕХИДРАТИРАНЕ НА КОЛАГЕНОВАТА СТРУКТОРА - ФСК е създаден и патентован от учени към Института по Криобиология и Дерматология.
Комплексът предотвратява слепването на колагеновите фибри. Заедно с еластина в кожата, колагенът образува връзки, като причинява стареене на кожата и появата на бръчки.
От всички клетъчни структури, най-уязвими на действието на свободните радикали са липидите на клетъчната мембрана. Деструкцията им води до нарушаване на метаболитните процеси и загиване на клетката. ДНК също може да се повлияе негативно - увреждането й води до промени на клетъчното делене и клетката загива. ФСК активно повлиява метаболитните процеси в кожата и предотвратява преждевременното й стареене.Анти-ейдж виолетов крем:
Бранд: AMRITA
Серия: FERROCELL COSMETIC
Тип кожа: ПРОТИВ БРЪЧКИ
Възраст: 30+

Неутрализира стареенето на кожата,като подобрява нейната устойчивост и плътност.
Виолетовият крем представлява съвременен анти-ейдж комплекс, насочен срещу ранното стареенето на кожата.

REVERSE-AGE VIOLET CREAM е уникален коктейл и за превантивна антиейдж грижа. Активната съставка Феро комплексът - FERROCELL COMPLEXTM повишава нивото на хиалуроновата киселина, подобрява текстурата на кожата, възстановява еластичността й, стимулира клетъчната активност и производството на колаген. Резултатът е трайна хидратация, поддържан стегнат и свеж вид на кожата, по-малко бръчици.Сходни продукти