Магазин за луксозни подаръци

Амиколин - конопено масло и масло от костилките на кайсии

199.00 лв.
Добави

Артикул №: VSАмиколин

Описание

Амиколинът съдържа конопено масло и масло от костилките на кайсии с изключителна чистота и концентрация (това е първата екстракция на такова масло в свръхкритично състояние с помощта на въглероден двуокис).

Чак през XXI век е открито, че всяко живо същество във висок стадий на развитие притежава канабиноидните рецептори CB1 и CB2. Науката тепърва предстои да ги изследва, но още сега се раждат много надежди и се чува за все повече успехи. Конопеното масло съдържа много канабиноиди, включително CBD, CBG, и малко THC. Това е точно такова масло, каквото с грижа за своето здраве и здравето на най-близките търсят хиляди хора. Този коноп доплува до Европа от Виетнам, получи сертификат за най-високо качество и здравна безопасност. От най-прогресивните холандски институти получи благословия за легалност в зависимост от процента на психоактивните субстанции. За първи път е започнал да се прилага от германци и е половината от състава на Амиколина – единствения такъв продукт в Европа.

Амиколин е хранителна добавка за здравна профилактика, но и вдъхновена от все по-голямото търсене на потребителите, което поражда оживени дискусии за канабиноидите. Оромните социални емоции са плод на съобщения за ефикасното им приложение в алтернативни терапии, включително при много сериозни заболявания.

Приложение – 1 капсула дневно.
Опаковка – 60 капсули по 570 mgСходни продукти