Магазин за луксозни подаръци

Актуално

НОВА ГЕНЕРАЦИЯ ДЕРМОКОЗМЕТИКА ОТ АМРИТА ЛАБОРАТОРИИ
25.07.2019


След като завладяха Лондон, Ню Йорк и Хонг Конг с луксозната си козметика, специалисти от Института по криобиология и дерматология разработиха FERROCELL COMPLEX и го приложиха в най-новата си антиейдж козметична серия.

FERROCELL COMPLEX възпрепятства отпускането на кожата и появата на бръчки, като въздейства върху структурата на колагена в кожата и съхранява нейната хидратация и еластичност.

С напредването на възрастта, както и поради влиянието на вътрешни и външни стресови фактори, между колагеновите вериги се образуват мостове, причиняващи свиване на колагеновата мрежа и изхвърляне на хидратиращите вещества, при което кожата започва да се отпуска и се появяват първите бръчки. За да бъде предотвратен този процес, лаборатория АМРИТА разработи железния хелатен комплекс Ferrocell Complex, който възпрепятства свързването на колагеновите влакна помежду им и ефективно действа срещу образуването на бръчки.
виж повече
КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ НА КОЖАТА И БОРБА С ОКСИДАТИВНИЯТ СТРЕС НА ОСНОВАТА НА ВИТАМИН С, АЦЕТИЛ ЦИСТЕИН, ЕКСТРАКТ ОТ БАМБУК И ДИНЯ
25.07.2019

Имаме удоволствието от месец юли 2019 година да ви предлагаме уникалните продукти на Лаборатория АМРИТА, която повече от 25 години работи за най-известните марки козметика  в света. 

KALIVI
Е СЕРИЯ  КОЗМЕТИЧНИ  ПРОДУКТИ ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ НА КОЖАТА И БОРБА  С ОКСИДАТИВНИЯТ СТРЕС НА ОСНОВАТА НА ВИТАМИН С, АЦЕТИЛ  ЦИСТЕИН, ЕКСТРАКТ ОТ БАМБУК И ДИНЯ.

СЛЕД УСПЕХА СИ В ЛОНДОН, НЮ ЙОРК, HONGKONG СЕГА НОВАТА ГАМА КОЗМЕТИКА KALIVIЕ Е НА БЪЛГАРСКИЯТ ПАЗАР!
виж повече