Магазин за луксозни подаръци

"Любов Късмет Благополучие Хармония 365" червен турмалин

62.00 лв.
Добави
Изчерпан
Артикул №: 0

Описание

ПРОДАДЕНИ - може да се изработят само по поръчка до 7 календарни дни!

Три вълшебни гривнички от Турмалин – вълшебният камък за любов, късмет и благополучие!


Турмалинът един от най-енергезиращите камъни в природата. Той е считан за камъка на хората, родени през месец октомври, което го прави изключително подходящ за носене от представителите на зодия Везни. Те обаче не са единствените, които се влияят от благотворните му свойства. 

Енергията на минерала помага за запазването на благоденствието в дома, особено ако то е под формата на недвижими имоти, произведения на изкуството и скъпоценности. Това се дължи на свойствата на биополето на турмалина, който обхваща и поддържа всичко, което се намира в неговата „власт”.

Камъкът е най-подходящият амулет и за представителите на две от огнените зодии – Лъв и Стрелец. Той ще им помогне да обуздаят прекомерната си емоционалност и да овладеят силата на здравия разум, който е неподвластен на емоциите.

Турмалинът подсилва качествата на Козирозите и най-вече вродената им упоритост и липсата на страх пред препятствията пред тях по пътя към целите им.

Действа стимулиращо на творческия потенциал на притежателя си и затова се препоръчва да се носи от хората на изкуството – актьори, художници, писатели, музиканти.
Помага на притежателя си да се освободи от негативните емоции като се вярва дори, че може да защитава от радиация. Любопитен факт е, че точно този цвят на минерала предразполага собственика си към сексуални авантюри, тъй като подсилва неимоверно много либидото.
Изненадващо или не, турмалинът влияе изключително благотворно и на хората, желаещи да отслабнат. На пазара се продават специални клинове, в които са вградени перли от минерала. Той притежава електромагнитни свойства, които стимулират водните молекули в организма да се разграждат по-бързо и съответно по този начин в клетките се произвежда повече кислород, което пък стимулира тяхното възпроизвеждане.
Целият този процес води до изгаряне на токсините в тялото, с което се подобрява метаболизма на организма и се ускорява процеса на отслабване.
Турмалинът създава покой и плавно течение на действителността. Под негово влияние човек става по-малко раздразнителен и с по-мек характер. Този камък носи в себе си влиянието на Венера, което го прави пазач на материалните блага и може да бъде използван при ритуали за финансови цели.
Защитните качества на турмалина са сред другите му магически свойства. Той въздейства на вибрациите на мозъка като ги настройва по такъв начин, че да отблъсква всички усещания за страх, а в същото време дава на притежателя си чувство за самоувереност.

Турмалинът още от древността е известен с магическите си свойства, които не се променят особено без значение от цвета на минерала. Единствената разлика е, че различните цветове усилват определено свойство на камъка и съответно въздействат по-добре на различни чакри от организма.
Той е мощен щит, който отблъсква гарантирано негативните влияния и колебанията като дава на притежателя си чувство за сигурност и вяра в собствените сили.
Турмалинът притежава свойството да активира положителните вибрации на ума и тялото и заедно с това увеличава чувствителността на собственика си като му помага да се концентрира по-лесно.

Освен това той действа стимулиращо на творческия потенциал на притежателя си и затова се препоръчва да се носи от хората на изкуството – актьори, художници, писатели, музиканти.
 

 Сходни продукти