Магазин за луксозни подаръци

​Аксанта– антиоксидант

67.00 лв.
Добави

Артикул №: VSАксанта

Описание


Препаратът съдържа астаксантин – антиоксидант, който е хиляди пъти по-силен от синтезиран витамин С и 800 пъти по-мощен от коензим Q10. В източната медицина астаксантинът е признат за панацея на десетки здравни оплаквания. Той е изключителен каротеноид и елитарен компонент в най-добрите хранителни добавки. Астаксантинът не случайно оцветява организмите,които са най-здравословната храна на нашата планета – водораслите, сьомгата, мидите, ракообразните и други плодове на морето.

В състава на Аксанта има също екстракт от черен пипер, който значително увеличава усвояемостта на астаксантина, подобрява храносмилането, функционирането на дихателните пътища и очистването на черния дроб. Пиперидините са натурални и безопасни средства в процедурите за отслабване.

Съставът на Аксанта се допълва с витамините от група В в тяхната най-усвояема форма, които имат огромно влияние върху клетъчния метаболизъм. Витамини В1, В2, В3, В6, В7, В12 оптимизират нервната система, витамин В7 – метаболизма на хранителните макроелементи, витамин В5 подобрява мисловната дейност, витамин В2 поддържа доброто зрение.

Аксанта съдържа максималното количество витамини В, което допускат разпоредбите на ЕС. На пазара няма така композирана хранителна добавка. Няма препарат с такава доза астаксантин.

Хората живеят дълго и здраво, техните тъкани запазват младостта си, а органите своята функционалност, когато в дневната диета се намират витамини, микроелементи, антиоксиданти, флавоноиди, хидроаминокиселини, добре усвояеми въглехидрати, провитамини, коензими и още много необходими елементи. Когато в нашето хранене липсват тези животворни субстанции, обмяната на материята замира, хората по-бързо остаряват, губят чара и здравето си. Мисията на Colway e да предостави на всички достъп до хранителни добавки с най-високо качество. Посочените по-долу продукти бяха създадени след дълго и старателно търсене на най-добрите съставки – най-качествените и най-добре усвояемите от човешкия организъм. Полската фирма Colway в стремежа си да отговори на очакванията и потребностите на днешното общество продължава да следи под лупа резултатите от научните изследвания и тяхното внедряване в практиката.

Приложение – по 2 капсули дневно по време или след хранене.
Опаковка – 60 капсули по 700 mg Сходни продукти